Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ilk.aşk.ilk heyecanEyvah dedım babası assubay bide 1hafta izinden atladım gittim kıbrıstan kırklareline kızın evine babasıda evdeydi bak ali oğlum eğer kızımında niyeti varsa neden olmasın dedi ama nerde yüzümüze bile bakmıyo osene muazez ersoy geldi otele tum cesaretımi toplayım makyaj odasına gırdım durtmumu anlattım işten kovulma riskını göz önüne alarak yalvar yakar telefon actırdım muazzez ersoya telefonda ettıgı sozler şu ben o adamı sevmıyorum benı bıdaha rahatsız etmeyi kessın o gun hıc kullağımdan gitmez sanatçının verdiği nasihatlar bak ali kardeşim o kız senin kalbini senin aşkını haketmiyo inan ilerde engüzeli seni bulucak son...
Cevap: Ilk.aşk.ilk heyecan
Eyvah dedım babası assubay bide 1hafta izinden atladım gittim kıbrıstan kırklareline kızın evine babasıda evdeydi bak ali oğlum eğer kızımında niyeti varsa neden olmasın dedi ama nerde yüzümüze bile bakmıyo osene muazez ersoy geldi otele tum cesaretımi toplayım makyaj odasına gırdım durtmumu anlattım işten kovulma riskını göz önüne alarak yalvar yakar telefon actırdım muazzez ersoya telefonda ettıgı sozler şu ben o adamı sevmıyorum benı bıdaha rahatsız etmeyi kessın o gun hıc kullağımdan gitmez sanatçının verdiği nasihatlar bak ali kardeşim o kız senin kalbini senin aşkını haketmiyo inan ilerde engüzeli seni bulucak son...