ikinci el ork alsam ?

çardaklı ilhan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ek-906 bozuk
slm ben resim de ki ork medelliyi almak istiyorum ama; tam profosyonel değil. yani ben org içindeki ritmler dışında başka ritmlerde kullanabileceğim bir org istiyorum. oda u an için rüya benim için...olurda ,is 40 veya is50 alabilcek olursam. ben çanakkale liyim. bu orgların tamiri parça değişimi nasıl oluyor. diyelim bi 5 sene sonra bozuldu...yine yaptırabilirmiyim...ve ikinci el de temizlik konusun da nasıl kime güvenebilirim...

Cevap: ikinci el ork alsam ?

sen orgmu alacaksın yoksa org tamırı yapan bir yermi arıyorsun

ikinci org alırsam ki daha önce hiç bir eşyam da yapmadığım birşey(telefon+pc+org) ikinci el orgalsam k, kesin bozulur veya işlevini yitirmeye başlar diyelim nerde yaptırılır. ve bu ikinci elleri bayi garantili tamir garantili olarak satan yerler var mıdır...benim ustamın is50 si vardı bi 9-10 sene önce elemanında ise ise40 vardı hangi si üst modeli dir o zamandan beri is50 almak isterim hayelerim de vardır....ama artık kullanılabilirliği nedir....bi şey daha medelli nin usb girişli orku MC120- bu orka ritm atılıyor mu abi...bi deforum daset muhabeti var nedir bu set manası....

dostum 2,el telefon ile 2,el orgu kıyaslama bu ikinci el ev gibidir yatırımdır değeri düşer fakat tlf gibi değil is40 yada is50 nin en üst modeli i30 dur ritimler o klavyede yazılır diğerleri faydalanır is40 is50 den daha çok satar var sayalım 2, el org aldın alırken tüm düğmelere bak çalışıyormu + tüm tuşelere bak + pich bender i kontrol et sonra deneyebilirsen çıkışları dene + akorlarla solo kaymasın + temizliğine bak yeter li test bölümleride var ama sen bilmezsin ki bunları yaparsan test etmene gerek yok buna ragmen 3/5 sene sonra muhakakki arızalansa mutlaka tamircisi vardır genellikle org satan kişilere sorabilirsin onlar bilir elektronikçilerde yapar en kötü ihtimal beyni bile çökse orgu ölü fiyattan satarsın parça parasına yani yine zararın olmaz bu kadar korkmana gerek yok mc serisine ise girmeni tavsiye etmem gireceksen roland korg gem yamaha ketron bu klavyelerden başla mesela yamaha a1000tr ketron x1 gem wk1/2/3/2000/4 serileri korg ise i30 ile başlaya bilirsin pa50 bulabilirsen hangisi hoşuna giderse tercih senin

abi bilgilendirdiğin için çok teşekürler ama dediğin çoğu şeyi bilmiyorum 2001 gibi ork merakım yüzünden bir yaz düğün çalan bi abinin yanın da düğünlere gittim...evde amötör bir ork çalıyorum şu an...ama dediğin şeylerin hiç biri yok. yabancı ritmlerin tempolarını düşüürerek bizimkilere uyduruyorum. forum dan mp3 ritm indirdim pc de dinleyip şarkı söylüyorum falan..pich bender nedir....açıkçası ben bunları kontrol decek seviyeye gelmek istiyorum...orkun başına geçtiğim de oyun havası harmandalı pampit falan çalıyorum kulağım iyi ama diğer faktörlerden haberim yok...usb girişli olsun olmasın veri aktarımlı. içime ritm atılabilen 3-5 ork yazarsan bend e bakarım

polifoni max 32 veya 64 bu ne demek abi

merhaba arkadaşım sana piranha acoustica s type org önerim.özelligi sesleri ve ritimleri süper ayrıca mıdı çıkışı ile fl studıodaki bağlama,zurna,duduk,elektro,kemençe çalabilirsin.ritim yapabilirisn ritim alabilirsin istediğin internetten sadece klavyende çalıyosun dediğim estrümanları yeniysen orgda orgu tavsiye ediyorum senin iyi olur saygılar...

bende t tipi var sakın alma abicim. ben geri vermeyi düşünüyorum