Ihtiyaç

recepaktug

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Acil olarak
yeliz : Bu ne dünya kardeşim
aydın tansel : Günler aylar
iskender doğan : Kan ve gül

arıyorum.yardımcı olabilirmisiniz ?

Cevap: Ihtiyaç

Acil olarak

Her şey iyi hoş, belliki nostalji düşkünüsün veya yad etmek niyetindesin. Peki, bu sanatçılar ve kendileriyle anılan bu şarkıların nesini arıyorsun? Daha açık belirtirsen ve açıklarsan, site mensupları size daha fazla yardımcı olacağı kanaatindeyim. 45'lik plakmı, kasetmi yoksa klavyeyle ilgili özel bir repertuvarmı? Derdini tam anlatırsan derman bulursun. Hoşça kalman dileklerimle..............Not: Bana ukala diyenlerin çok olduğunun zaten bilincindeyim. Be kardeşim bolca söyleşilere katılmayıp, teşekkür butonu olmasına rağmen cevaben Teşekkür yazmaları yokmu, delirmemek iş ten bile değil. Bir kelimeyle herkes cevap verse bu site nasıl ayakta kalır. Bazı sitelere bakıyorum rotatif makinesi gibi. Seri ve çekinmeden, insan onuruna dokunmadan ağzı laf yapanlarla dolu. Bizde amin. Kardeşim not tan sonraki yazılarımın senle hiç bir ilişkisi olmayıp dolmamın bir infilakidir. Kusuruma bakma. Hoşçakal dileklerimle..........

hepsi youtubede var sen ne olarak istiyon

hepsi youtubede var sen ne olarak istiyon

Bazen konuları hakikaten sakız gibi uzattığımın farkına varmamı sağlayan ha bu uşağımdır. Yerden göğe de haklıdır. Youtube demek aklıma bile gelmemişti. Gerçek karadenizlinin pratik zekasına ve harbi direk konuşmasına da hayranlığım ayrı. Ders alasınız.

saygılar bizden abi :)

Acil olarak

calmayı deneseniz bu sarkılar cok cok basit kolay icra edilir.bence calmayı deneyin.körlemeyin kendinizi md den uzak durun calın calın calın.