İHTİYAÇ KREDİSi SORU?

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K

a2000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
bi arkadaşım ihtiyaç kredisi çekecek 3 bin tl civarı org almak için, fabrikada çalışıyor.. daha önceden ihtiyaç kredisi çeken arkadaşlar bize tecrübelerini anlatırsa seviniriz..

Cevap: İHTİYAÇ KREDİSi SORU?

son maaş bodrosunu istiyolar.maaş hesabı varsa hesabın bulunduğu şubeden çekerseniz daha az faiz ödersiniz.zaten sonrası sisteme ve bankacının insiyatifine kalıyor.haa birde net 3000 tl isteyin bazen masrafı felan içinden alıp size 2700 tl felan verebiliyolar.

valla bankalar kredi veriyor bi sürü yere imza attırıyorlar imza atmaktan feleğim şaştı geçenlerde bi de memur kızın "sözde müşteriyle iyi ilişkiler kurma prensibiyle" saçma sapan konuşmaları olmasa ha birde içerde cigara içilmediği için yarım saat çıldıracaktım... yav ver parayı gideyim artık diyecektim nerdeyse valla :)

hangi bankaları öneriyorsunuz arkadaşlar

Birde dosya masrafı altında bayağı bir ücret sizden alırlar. Şunu da unutmayın ki nakit para çekimlerinde günlük faiz uygulanır. Günlük faiz de uzun süreli geri ödemelerde sizi mağdur etmeye yeter zaten. Bence düşüncenizi tekrar dan gözden geçirin. Saygılarımla,

öncelikle her bankanın oranları ve masrafları hemen hemen aynı, tutar çok yüksek olsa bankalarla pazarlık yapma durumu olabiliyor. arkadaşının kredi çekebilmesi için önceden kredi kartı kullanması gerekli bi bankadan maaş hesabının olması çok şey değiştirmez. şuanki sistem tc kimlik nosundan kredibilite durumunu analiz ediyor. bu tabiki benim yaşadıklarım belkide kredi kartı kullandırmadanda verebilirler..

kredi işinde bankalar işi öğrenmişler.. öncelikle dosya masraf bedeli ve sonrasında belki ölürsün bi yerde diye kredi ödemeni sağlama almak için kredi sigortası yapıyorlar. bu da 10 bin tl lik kredide en az 500 tl civarı paranın bankaca gaspedilmesi oluyor.

bence maaş çektiğiniz bankayı tavsiye ederim. evrak falan hiç bişey gerekmiyor sadece gidip imza atıyorsun. para öğlene kadar hesabına geçiyor.

ocak 2011 de ING banktan 4800 lira çekmiştim 24 ayda 5500 lira olarak geri ödedim. yani bu ay kredi borcum yeni bitti.

Moderatör tarafında düzenlendi:

size tavsiyem krediden ziyade eşten dostan bulup toparlamanız eğer bir yerlerde çalışçaksanız düğün salonu vb gibi kısa zamanda ödersiniz borcunuzu ben sinandan pa 80 alır ken 1800 tl peşin verip geri kalan 600 tl yi düğün başı 100 tl vermek şartıyla anlaşıp almıştım oda sağolsun bu teklifimi kırmadı ve alış verişimizi yaptık tabiki güven meselesi senelerden beri ailece görüştüğüm bi arkadaşımdır kendisi, böle bir dostunuzda varsa pa 800 satmak isteyen şansınızı bir deneyin derim ...

:)) benim gibi..hocam yk bankasina sabah bas urdum ertesi gun aldim 5000 tl.dosya parasi 15 tl aldilar.maas bodrosu adina kayitli bi fatura ile git hallet isini geri evraklar ivir zivir...

arkadaşım bugünlerde kredi faizleri bayağı düştü mali bir sıkıntın gözükmüyorsa sorun olmuyor birkaç bankadan maliyet hesaplattırın uygun olandan alablirsiniz ayrıca kamu maaşlı iseniz ptt de kredi veriyor ing bankası adına kefil yok sigorta parası yok değerlendirebilirsiniz

Bu alana bir cevap yazın...