Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: i 30 tuşesiYaptığınız açıklama süper. Senelerce düşünsem aklıma bile gelmezdi. Bende istifade etmek isterdim ama bu sahip olduğum aletler içinde geçerlimidir? Elimde, roland bk 5 or vede roland g800 var. g800' ün tuşeside nerdeyse piyano ve üstüne üstlük 6,5 oktav. (dediğiniz gibi transpoze' den kazanmak için) Bende bunu uygulayabilirmiyim, yani uygunmudur? Cevaben evet veya hayır demeniz bence yeterli. Olumluysa gerisini ben hallederim. Malumunuz yine boşuna masraf yapmamak adına. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Cevap: i 30 tuşesi
Yaptığınız açıklama süper. Senelerce düşünsem aklıma bile gelmezdi. Bende istifade etmek isterdim ama bu sahip olduğum aletler içinde geçerlimidir? Elimde, roland bk 5 or vede roland g800 var. g800' ün tuşeside nerdeyse piyano ve üstüne üstlük 6,5 oktav. (dediğiniz gibi transpoze' den kazanmak için) Bende bunu uygulayabilirmiyim, yani uygunmudur? Cevaben evet veya hayır demeniz bence yeterli. Olumluysa gerisini ben hallederim. Malumunuz yine boşuna masraf yapmamak adına. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.