Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Home Studiolarımız,Donanımlarımız,Klavyelerimiz...Hocam zevkinize hayranım. Sizde benim gibi duramıyorsunuz düzenleme yapmadan sanırım. Yeni düşünceler ve fikirler hep akla gelip uygulama için insanı harekete geçiriyor ve her seferinde ortaya yeni bir kullanış ve göze hitap eden bir görünüm çıkıyor... Bende yüklemek isterdim ama evde değilim malesef... Bir daha ki bahara kaldı benim studyo işleri...Sevgiyle .
Cevap: Home Studiolarımız,Donanımlarımız,Klavyelerimiz...
Hocam zevkinize hayranım. Sizde benim gibi duramıyorsunuz düzenleme yapmadan sanırım. Yeni düşünceler ve fikirler hep akla gelip uygulama için insanı harekete geçiriyor ve her seferinde ortaya yeni bir kullanış ve göze hitap eden bir görünüm çıkıyor... Bende yüklemek isterdim ama evde değilim malesef... Bir daha ki bahara kaldı benim studyo işleri...
Sevgiyle .