Hocalarimiz dan Rica

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Hocalarim;forum da dikkat ettim genelde benim gibi amator ve yeni arkadaslar bir ORG markasi almak isteyince foruma soruyolar ve genelde cevap --kendin dinle oyle karar ver gibi---takdir edersiniz ki herkes org kullanamiyor.ve parasinida bosa harcamak istemiyor.en azindan pisman olmamak icin....mesela ben korg pa500tr alacaktim sesi nasil diye gittim MEGA MUZİK eorda dinleyemedim ornegin.UTAR agittim orda da dinleyemedim. CAN ELEKTRONİK e gittim orda da dinleyemedim korg un sesini..bu firmalarda ana bayi disturubutsor bide beyoglunda.yani sizden ricam siz tecrubelerinizle yardim edebilirsiniz.tsk ederim

Cevap: Hocalarimiz dan Rica

sizinki degisik bir konu daha once herhengi bir org kullandinizmi belirtmemissiniz yoksa ilk defa mi alacaksiniz?ne icin dusunuyorsunuz ev kullanimi icinmi?butceniz nedir?tarziniz nedir arabesmi-halkmi dugunmu vs vs?bunlarin belirtirseniz sanirim daha fazla yardimci olabiliriz.dinlemeye gelince bizim dedigimiz once kendin dinle veye test et dedigimiz konular dikkat ettiyseniz 2veya 3 alet arasinda kararsiz kalan arkadaslardir.ama siz direk pa500e gitmissiniz yani onu dinlesenizde test etsenizde pek faydasi olmiyacaktir cunku sadece ona odaklanmissiniz.

valla kardeşim ben sana pa500 tr yada or 700 v2 plus diyorum bende aynı ikisi arasında kaldım pa500tr aldım iyi ki almışım setleri bol ve ilerde düğün içinde düşünürsen her türlü gider alet ...

sizinki degisik bir konu daha once herhengi bir org kullandinizmi belirtmemissiniz yoksa ilk defa mi alacaksiniz?ne icin dusunuyorsunuz ev kullanimi icinmi?butceniz nedir?tarziniz nedir arabesmi-halkmi dugunmu vs vs?bunlarin belirtirseniz sanirim daha fazla yardimci olabiliriz.dinlemeye gelince bizim dedigimiz once kendin dinle veye test et dedigimiz konular dikkat ettiyseniz 2veya 3 alet arasinda kararsiz kalan arkadaslardir.ama siz direk pa500e gitmissiniz yani onu dinlesenizde test etsenizde pek faydasi olmiyacaktir cunku sadece ona odaklanmissiniz.

Hocam ilgine tsk ederim.hocam ben evde calmak icin.boyle yanik sesler ve ozzellikle turk muzikleri olan alinca bi dafalik almak icin.org calmayi bilmiyorum bi tane casio ctk 1150 almistim.ben butun orglari ayni biliodum.sizleri takip ederek org un islevlerini yavas yavas oreniyom.cocukluk hayalim bu ensturuman.saygilarimla...

Bence bütün orgların demolarını örnek olarak toplayabileceğimiz bir konu açalım.

selamlar Sn. kartol..

Esnafın ne yapması gerekir? ürünü tanırtıp özelliklerini anlatması sana dinletmesi gerekir.. sana yardımcı olmamışlar.. (zaten sen videolara bakmışsınsındır seslerini ritmlerini az çok dinlemişsindir.) aklında bi tasarım yaptıysan eğer kullanımı kolay alımı satımı rahat KORG iyi bi karardır. kullanımı da diğer markalardan kolaydır pratiktir.

yerinde olsam bana kim ürünü ii tanıtıp müşteri yerine koyarsa ilgisi alakası iyi ise ona kazandırrım paramı.. (bedava vermior souçta.)