Herkes okusun

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
SELAM ARKADAŞLAR Artık müziği bırakıyorum yarın son gün elimde kalan mikrofonlarıda çok uygun fiyata vericem dün dolandırıldım özellikle bunu profosyenel bi müzisyenin yapması çok ağrıma gitti bundan sonra hiç bir müzisyene tavizim ve tahamülüm yok reklam alanımda iptal edilebilir.BANA güvenlikten aldığım 1500tl maaş yetiyor bu işlere bulaşmıycam artık bana kimse ne oldu diye sormasın olan oldu.Yarın akşam 5e kadar bu ilanım günceldir.AKŞAM 5E KADAR ALAN ALIR ONDAN SONRA ALLAH RAHMET EYLESİN CİHAZLARA SHURE SM58 SHURE BETA58 A ŞINAYZIR E935 MİKROFON HEPSİ İÇİNDE MEDELLI DANTE TR 2000TL ORMAL PİYASA DEĞERİ 3000TLNIN ÜZERINDEDIR TEK TEK SATIŞ YOKTUR 0531 201 47 53 HOŞÇAKALIN

Cevap: Herkes okusun

yazıktır yaaa...insanları işinden gücünden soğutuyorlar...:(:(:(

Mekan kadıkoy yarın akşam 17.00e kadar alan alır shure beta 58a shure sm58 şınayzır e935 24 ay garantılı dante tr toplam fiyat 2000tl tek tek satış vs yoktur test edılııp elden teslım

Haydaaaaa. Ali usta dur hele bi. Bu ne acele? amam olmuştur birşeyler ama yinede her şerde vardır bir hayır.

Abi geçmiş olsun çok üzüldüm

buna benze olaylar çogumuzun basına gelebılıyor
elbette gecımınızı muzık olmadanda karsılayabılırsınız ama müzik denen yaşam tarzını negatıf olaylar yuzunden bırakmanıza gercekten uzuldum
aletlere gelınce elbette satılır akıl verıyor gozuyle bakmayın lutfen
müzige emek vermiş bir emektarın bu nedenlerden dolayı bu işe sogumasına hıc gonlum razı olmuyor

ali hocam bu tür olaylar herkezin başına gele bilir biraz sakinleş sonra karar ver bu öfkeyle kendine zarar verirsin .

Sakınmnım olay gündüz başım a geldı cok düşündüm kararım kesın almak ısteyen dostlar yarın gelebılır olayın trakya muzıkle alakası yoktur

geçmiş olsun hocam sen kararını vermişin bize saygı duymak düşer.

Geçmiş olsun Ali. Aradım telefonun kapalı. İlk fırtınada pes etmek sana yakışmıyor. Seni hep güçlü biliyoruz biz. Karar yinede senin ama, bu piyasada ne çakalların olduğunu sende çok iyi biliyorsun. Allah yar ve yardımcın olsun... Uygun olunca beni ara biraz geç yatacağım bu gün....

Bu alana bir cevap yazın...