Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Hayattaki en doğru hareketlerimden birisi-Roland bk-5Kişi aletin hakkını veremediği zaman psikolojik olarak bilinçaltına zamanla bir fikir yerleşiyor. Sonrasında bu düşünce büyüyor büyüyor klavye yetersiz noktasına geliyor. Gerçekten söylüyorum bende de oldu bu. Ama ben en azından klavyeye suç bulmadım ben müziği komple bırakıyorum dedim. Birçoğu böyle yapmıyor tabi.Ancak bk5 ile ilgili profesyonel sahne yapan piyanist arkadaşların abilerimizin yorumlarını analiz ediyorum bk5 ile ilgili olumlu yorumlar yapıyorlar. Daha amatör olanlar ise olumsuz... ilk paragrafta yazdığım şeyler işte bununla paralel.
Cevap: Hayattaki en doğru hareketlerimden birisi-Roland bk-5
Kişi aletin hakkını veremediği zaman psikolojik olarak bilinçaltına zamanla bir fikir yerleşiyor. Sonrasında bu düşünce büyüyor büyüyor klavye yetersiz noktasına geliyor. Gerçekten söylüyorum bende de oldu bu. Ama ben en azından klavyeye suç bulmadım ben müziği komple bırakıyorum dedim. Birçoğu böyle yapmıyor tabi.
Ancak bk5 ile ilgili profesyonel sahne yapan piyanist arkadaşların abilerimizin yorumlarını analiz ediyorum bk5 ile ilgili olumlu yorumlar yapıyorlar. Daha amatör olanlar ise olumsuz... ilk paragrafta yazdığım şeyler işte bununla paralel.