Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Hangisini alıyımkısa ve oz yorumlamak ıstıyorum roland bk5 tonları rıtımlerı ve mp3 bakımından güzel alet lakın pratık degıl yamaha a2000 bambaşka kı kulağın yamaha alışırsa başka klavye çalamazsın ben uzun bı sure a2000 kullanıyorum ve extra pa600 kullandım nevale bakımından bol bı alet pratık güzel ama dugun ısı barda yetersız kalıyo bence cok sert tonları ve bütçen 2000 TL ıse bence bk5 e hıc gırme yamaha or700 plus al ozellıkle plus cıplı olsun herseyı a2000 ıle aynı seslerı rıtımlerı tatmınkar evet eskı bı alet ama temızını bulursan senı yeterı kadar tatmın eder ve bı cok arkadaşımız ekmek kazanıyor sahne yapıyor bk 5 tende 10 gömlek ustun bence saygılar...
Cevap: Hangisini alıyım
kısa ve oz yorumlamak ıstıyorum roland bk5 tonları rıtımlerı ve mp3 bakımından güzel alet lakın pratık degıl yamaha a2000 bambaşka kı kulağın yamaha alışırsa başka klavye çalamazsın ben uzun bı sure a2000 kullanıyorum ve extra pa600 kullandım nevale bakımından bol bı alet pratık güzel ama dugun ısı barda yetersız kalıyo bence cok sert tonları ve bütçen 2000 TL ıse bence bk5 e hıc gırme yamaha or700 plus al ozellıkle plus cıplı olsun herseyı a2000 ıle aynı seslerı rıtımlerı tatmınkar evet eskı bı alet ama temızını bulursan senı yeterı kadar tatmın eder ve bı cok arkadaşımız ekmek kazanıyor sahne yapıyor bk 5 tende 10 gömlek ustun bence saygılar...