Konuya cevap cer

Cevap: Hangi yola başvurmalıyım?

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Teneke olayına gelince ise şöyle bişey var. Teneke yorumu bana ait deil başkasına ait olan ve pa800 kullanan bi kullanıcıya ait. Ben xd9 u 2x le veya 3x lede kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın. Bu cihazlar bencede xd9 a göre çok üst seviyede cihazlar. Ama herkezin yorumuna açık olmak zorundayım. Açıkcası ketron bencede ritim konusunda gerçektende geride kalmış bi marka ve ketron kullanıcılarının bu konuda ne kadar sıkıntılı olduklarını sizde biliyosunuz. Belki bana şıunu diyebilirsiniz Sen başkalarının tesiri altında kalmışsın diyebilirsiniz. Eğer böyle diyorsanız haklıda olabilirsiniz. Çünkü dediğim gibi ben herkezin yorumuna açık olmak zorundayım. Bu arada yine yanlış anlaşılmasın ben korgu kötülemiyorum. Zaten beğenmediğim bi markanın cihazını almayı düşünmezdim. Beğeniyorumki istiyorum. Çünkü en azından canlı bi marka. Burada kimseye kırılmadım ve darılmadım kimsede bana kırılmasın. Çünkü ben gerçekten kıyaslama yapmak için yazmadım bu yorumu.

Geri