Hangi yola başvurmalıyım?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşlar benim elimde şuan xd9 var ve ben xd9 dan sonra 3x düşünüyordum. Ama alacağım cihaz ne kadar 3x de olsa ben xd9 daki bazı şeyleri 3x te bulabileceğimi sanmıyorum. Çünkü xd9 bazı yönlerden dolayı çok iyi. Bende şu şekilde düşündüm. Benim maddi durumum çok iyi sayılmaz Yani sürekli cihaz değiştiremem Ben xd9 u satıp 3x alacağıma xd9 u satmadan 2x alsam oda beni çok rahat idare eder Hemde xd9 umdan ayrılmamış olurum. Peki sizin öneriniz nedir? Yani xd9 u satıp 3x almak mı yoksa xd9 u satmadan 2x almak mı?

Cevap: Hangi yola başvurmalıyım?

3x alsan daha iyi olur arayacağını sanmam xd9 bir daha:)

Kardeş öyle deme Elinde pa800 olan bazı arkadaşlar pa800 xd9 un yanında teneke diyo. Hem 3x te xd9 daki kempa varmı. Flut xd9 daki kadar gerçekçimi Meyler xd9 daki kadar gerçekçimi Ben cihazı kullanmak için alıyorum. Verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum. Ben xd9 dan bıktığımdan deil xd9 un eksiklerini yeni cihazla tamamlamak için 2x falan diyorum Ama bunları bana 2x 3x veremzse o zaman cihazı deiştirmenin bi manası yok. Belkide en iyi cihazları gerçekten gidip yerlerinde görmek.

ben şunu anlamıyorum.x9 o kadar verimli alette niye yerlerde sürünüyor.biri bana izah etsin.esnafa aleti satmaya götürdüğünde yüzünün şekli değişiyor,satın almayı bırak nerdeyse hakaret eder gibi konuşuyor.geçenlerde bir arkadaşımızın başına gelmiş.yani yeni model x2 ve x3 le kıyaslama saçma geliyor.herkese kendi aleti güzel gelir.benim de elimde g-600 var ve üzerindeki sesleri başka alette bulamam diye aklımdan geçirsem eşyanın tabiatına aykırı olur yani.reno ile mersedesi kıyaslıyorsunuz.reno daki bazı özellikleri mersedesde bulabilirmiyim gibi oldu sizinkisi.neyse kolay gelsin size..saygılar....

kardeş en iyisi xd9 u sat 3x i al bence bi süre sonra kulagın alışır aramazsın bu benim fikrim tabii

Senin yerinde olsam sadece pa800 2versıyonunu alırdım tek başına yeter full al ama 1900 euro 2x 3x bence çok fazla bi alet studyomu kurucan sankı ...

konu sahibi arkadaşım sen bi 3x dinlesen biraz 3x çalsan xd9 u çöpe atarsın kusura bakma ama,sana kim diyorsa pa 800 xd9 yanında teneke v.s bırak 3x si pa 800 çalsan dinlesen xd9 a selam bile vermezsin,
bazı arakadaşlar fantiklik uğruna ne dediğini bilmiyor maalesef,xd9 nerede pa 800 3x nerede,xd9 u pa 80 le bile değil ancak pa 55 tr ile kıyaslanır,en azından pa 80 sampler xd9u komple samplesini yapıp atarsın 80 e 80 bile çok üstün xd9 dan,birileri hala xd9 un sesleri çok süpermiş v.s v.s diyolar,bende kullandım xd9 8 lik 16 lık,

ortalıkta bi laf habire dolaşıyo kimse kusura bakmasın kimse arkadaşlar,türkiyede korg serilerinin sesleride ritimleride süper,korgun ritimleri güzelmişte seslerinde iş yokmuş v.s v.s, bunlar çok komik laflar,hala değişik marka org kullanan arkadaşlar işte korgun 80 800 seslerini yüklemek istiyorumda v.s v.s,hani kardeşim korgun sesleri bişeye yaramazdı,xd9 daki ses hiçbir orgta yoksa neden o zaman daha az kullanılan bi cihaz,xd9 un hakkını yemem hiçbir zaman güzel bi orgtur ama işin içine 3x 800 girince xd9 amatör kalır,

kimse polemik yapmasın yazdıklarımdan

Arkadaşlar istemeden de olsa belkide yanlış anlaşılır diye yanıt vermemek istedim ama genede dayanamadım affınıza sığınarak bişeyler de ben yazayım dedim. XD9'u genelde Doğu ve Güneydoğulular kullanıyor. Aradıkları rtim de öyle ahım şahım ritim değil ve hatta ben o vuruşu rtim diye nitelemem dersem kusuruma bakmayın yeridir. Ben böyle birşey görmedim. Zil yok, altyapı yok, akor yok sadece gup gup gup İşte buna rtim diyenler bu şekilde birşey duymadıklarında ne PA-800'ü ne 3x'i en kıral aleti beğenmez ve kötülerler. Belirttiğim sadece gup gup'u yazdırmak için bile onlarca parayı vermekten çekinmezler. Aslında bu tarz insanlara Rtimbox yeter de artar bile org kullanmaları yersiz. Zil sesini duyunca teneke diye nitelendiren kusura bakmasın müzikten uzak demektir. Benim nacizane görüşümdür istemeyerek te üzeceğim kişiler var ise tekrardan özür dileyerek içimdeki duyguları bu şekilde vurgulamak isterim. Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam pa2x benim gözüm kapalı alacağım bir klavyedir.
ister xd9 u satarak ister satmadan al ama pa2x al derim.

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Teneke olayına gelince ise şöyle bişey var. Teneke yorumu bana ait deil başkasına ait olan ve pa800 kullanan bi kullanıcıya ait. Ben xd9 u 2x le veya 3x lede kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın. Bu cihazlar bencede xd9 a göre çok üst seviyede cihazlar. Ama herkezin yorumuna açık olmak zorundayım. Açıkcası ketron bencede ritim konusunda gerçektende geride kalmış bi marka ve ketron kullanıcılarının bu konuda ne kadar sıkıntılı olduklarını sizde biliyosunuz. Belki bana şıunu diyebilirsiniz Sen başkalarının tesiri altında kalmışsın diyebilirsiniz. Eğer böyle diyorsanız haklıda olabilirsiniz. Çünkü dediğim gibi ben herkezin yorumuna açık olmak zorundayım. Bu arada yine yanlış anlaşılmasın ben korgu kötülemiyorum. Zaten beğenmediğim bi markanın cihazını almayı düşünmezdim. Beğeniyorumki istiyorum. Çünkü en azından canlı bi marka. Burada kimseye kırılmadım ve darılmadım kimsede bana kırılmasın. Çünkü ben gerçekten kıyaslama yapmak için yazmadım bu yorumu.