hangi tur muzik yapmayi seviyorsunuz

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar arkadaslar sabah konu acmisdim en cok hangi tur muzik yapmayi seviyorsunuz diye malesef silinmis heral yada ben bulamadim sitedeki bakan ve millet vekillerinden biri aciklama yaparsa sevinirim heheheh

Cevap: yonetici arkadaslar bakarmisiniz

turkuler ,uzun havalar ve halaylar bende fransadan ;)

aynı konudan 2 kere açmışsınız birini ben sildim diğeride başka arkadaş silmiştir belki aynı anda olabilir tekrar açabilirsiniz

ilk ve en çok sevdiğim halk müziği,sonra kaliteli olan herşeyi dinlemeye çalışırımm.
öyle burnu büyüklük yapıp asla kendimi kasmam başkaları gibi ....

aynı konudan 2 kere açmışsınız birini ben sildim diğeride başka arkadaş silmiştir belki aynı anda olabilir tekrar açabilirsiniz

yok ya bikez acdim 2 yorumdan sonra bakdim 2yerde ayni konu cikiyordu sonra cumaya gittimgeldim ikiside kayip adam irmagin kenarina oturmus elinde elek varmis elegi suya batiriyormus elek suyla dolunca allahverirse boyle verir diyormus kaldirinca elegi su bosaliyormus alincada boyle alir diyomus bende ona dondum 1 konu acdim 2 oldu sonra son buldu daha acamam gerek yokburadan yazsinlar ben turkuler disina fazla onemsemiyom yani halk muzigi bozlagi hoyrati oyunu halayi turkusuye

Cevap: hangi tur muzik yapmayi seviyorsunuz

Sayın Hocam ;

Konuyu ben taşıdım serbest konular bölümüne. Orglarla alakası olmayan ya da sormak , paylaşmak istediğiniz bu tür konular için lütfen serbest konular bölümünü kullanalım.

Ayrıca orlarla alakası olmayan sorularımız içinde aynı bölüm uygundur.. Sanırım konuyu taşıdığım için iki kez yayınlanmış oldu. Aynı anda da başka bir arkadaşımızın Sayın adminimiz RaPoRSuZ ile birlikte silmiş olması olası. Şuanda bile bu konu yanlış yerde mesela :)

Saygılar.

buhan abi,sen göle eleği batırcağına konuya açtığın bölüme bak.doğru diyolar ne işi var yamaha bölümünde.bizi yamahacı yapamadın,ama yamaha bölümüne tıklıyak diyemi yaptın hehehehehehhehe

El alışkanlığı o hatayı bende yapıyorum ha saatli taş ha beşiktaş hehehehe bu arada slow fantazi enstrumantel müzikler

yav ne bilim sabah kalkdim aklima geldi merak ettim herkesin muzik sevdasi hangi dagda diye yamahayla alakasi yok heheh japonlari kizdirma yamaha diye kareteci keratalar yaayay diyerek gelirler heheheh

Hocam, para hangi türdeyse o türü yerine ve yaşına göre icra etmeyi tercih edenlerdenim. hangi tür müzik yapmayı seviyorsanız dinlemeyide kapsıyorsa klasik müzik dinliyorum.

ayrıca sevdiğim müziği yaparsam aç kalırım :D o yüzdendir ki talep ve istek doğrultusunda bu işi yapmak sağlıklıdır.

hayırlı işler,