hangi orgu almalıyım yardım edin

Cevap: hangi orgu almalıyım yardım edin

Japonlardan şaşma yamaha v2 al ama araştır v3 gelebilir yakında sonra seninde bizim gibi v1 elinde patlamasın sonra kalıyon ortada. :)

para durumun sınırlıysa sana italyan malı korg pa60 tavsiye edecem.pa80 den farkı kartsız olması.ilerde paran olursa dtl servisine kart yuvası taktırırsın olur pa80.2.el fiatı v2 den daha ucuz.2 sene önce kullanmıştım taş gibi makina.son olarak sana abi tavsiyesi japon malı olmasına rağmen çin,malezya vs.uzakdoğu ülkelerinde üretilmiş orglardan uzak dur.çabuk dökülüyorlar.artık karar senin.saygılar...

slm arkadaşlar ben yeniyim bir sorum olacak roland exr 46 mı yoksa korg i 30 mu hangisi daha iyi olur

biz daha evel korg i30 kullandık 5 sene exr46 yı da çok kısa bir süre deneme şansımız oldu ... korg i30 güzel saglam alettir tavsiye ederim özellikle tuşesi piyano tuşları gibi kısaca teknik olarak pekbir şey olmasada çok saglam alettir bilen bilir i30 u
i30 da kolon yoktur exr46 nın kolonları vardır ama benim görüşüm exr46 - i30 dan yeni olmasına ramen exr46 sönük kalır yanında ...