hangi orgu almalıyım yardım edin

free_kid

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
DARBUKA
ev kullanıcısıyım sizce hangi aleti almalıyım korg pa60 yamaha or700 psr 3000 ketron xd9 ketron x1 ev kullanıcısıyım çok para veremiycem için bunlardan birisini alacam önerileriniz nelerdir siz degerli üstatların önerilerini dikkate alarak bir seçim yapıcam saygılar tskler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: hangi orgu almalıyım yardım edin

Bence or700 V2 al içlerinde en güncel cihaz o, Diğerleride iyi cihazlar ama or700'ün al benisi daha fazla.

.
Evde kullanacak iseniz,
Benimde nacizhane önerim Yamaha Or700Tr V2

hem yerli hemde yabancı müzik yapmana imkan sağlayacak,,
üstelik yazdıkların içerinde teknolojik olarak en yeni cihaz OR700...

psr3000 i çıkarırsan diğerleri 10yılı devirmiş cihazlar...
yazdığın alternatifler içinde en mantıklı olan or700...

arkadaşım al pa80 pişman olmazsın.istediğin zaman kolaylıkla kar ederek satabilme şansın var.sample alet.dışarıdan ses yükleyebilirsin.piyasada kart ve sesleri en bol bulunan ve şu anda piyasada en çok kullanılan bir alet.çin vs.üretimi değil,orjinal italyan malı.karar senin.ben aldım çok memnunum..saygılar...

pa80 iyi biliyorum ama fiyat olarak yüksek geldiginden temiz 2.el bitane org almayı düşünüyorum fiyatıda düşük olacak .. :)

pa3x derim ben :D tabiki şaka korg 50 55 60 derim ben :)

frden slmlar bence en uygunu v2 almandir her yonuyle tam bir alet evde olsun salonda olsun nerde calarsan cal sorunsuz bence

arkadaşım al pa80 pişman olmazsın.istediğin zaman kolaylıkla kar ederek satabilme şansın var.sample alet.dışarıdan ses yükleyebilirsin.piyasada kart ve sesleri en bol bulunan ve şu anda piyasada en çok kullanılan bir alet.çin vs.üretimi değil,orjinal italyan malı.karar senin.ben aldım çok memnunum..saygılar...

aynen kesinlikle pa80 almalısın fakat satarken kar edebilirmisin orası şüpheli:D
çünkü en son karı bu arkadaş yapacak gibi duruyor

arkadas dogru soyluyor pa 80al belkide ilerde dugunlerde calarsin saka degill