hangi orgla başlamalıyım

• Konbuyu başlatan ONUR0
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 4K

ONUR0

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yamaha a300tr
Arkadaşlar ben kendime org almayı düşünüyorum fakat amatörüm bana pa 80 i tavsiye ettiler daha sonra ketron xd9 ve roland gw8 le ilgili tavsiyeler aldım.Aralarında çok kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ve benim çalmak istedigim müzikler halay roman slow agırlıklı. Kısacası hem dügün hemde grupla çalabilecegim bi klavye bütçemde kısıtlıdır

Cevap: hangi orgla başlamalıyım

gw8 sıfırı 1.800tl civarlarında pa 80 güzel alet ama 10 senelik makina 2.250-2.600 arası.ketron xd9 1500-2000tl civarı hepside güzel makinalar ben sıfır gw8 aldım memnunum sıfır almak herzaman ıyıdır.

Sana tavsiyem kardeşim çok daha yeni jenerasyaon olmasi açisindan ve ucuz fiyat olarakta tavsiyem roland gw 8 dir .

Bu üçü arasında kalmıssan eger diger arkadaşlarıma katılıyor ve gw-8 i tercih...

Evet bence de gw 8 size göre en uygunu..

bence temiz bir roland e86 hemde ucuz 500 liraya alırsın

bence temiz bir roland e86 hemde ucuz 500 liraya alırsın

bende abimize katılıyorum rolnad e 86 hem ucuzdur hemde çok özellikli...yeni başladığın içinde öğrenmen daha kolay olur hemen pahalı aletten başlama derim ben....saygılar:eek:

bence hiç bilmiyosan calmayı roland e-40 al basit alet en azından biraz ogrendigin zaman calmayı direk pa80 al derim piyasadaki aletler içinde bence guzel bi alet 80 ritim nevale yonunden cok rahat edersin kolay gele

bence biliyosun bilmiyosun önemli değil almışken seni iyi yetiştircek kullanımı kolay profesyonel klavye olsun,yamaha or 700tr v1 ketron xd9 korg pa 55 tr sana bu klavyeleri tavsiye ederim,hangisini istersen onu al,,bunların ortalama ikinci el fiatlarıda hemen hemen aynı,,

kullanımı çok kolay,sesler rtmler daha canlı ve güzel,tam düğünlük ne istersen onu yapabileceğin orglar,