Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Halit hocadan Cant help falling in love _ elvis presley demotşkr ederim arkadaşlar....valla işin ucu bu..detone ve telafuz hataları tabiki var...roland g70 le yaptığım işler bunlar sahnede bu ritmleri kullanyorum...çıstak çalmamak en büyük keyfim..müzik benim için keyf.bu tür ritmleri korg da yazan arkadaşlar varsa fikirlerinden yararlanmak isterim.ama rolanda takılma ,kb ve mesür sorunu yok.x3 peşindeyim veya x2 ...bu klavyelere böle ritm yapanlar varsa bana bilgi versinler .
Cevap: Halit hocadan Cant help falling in love _ elvis presley demo
tşkr ederim arkadaşlar....valla işin ucu bu..detone ve telafuz hataları tabiki var...roland g70 le yaptığım işler bunlar sahnede bu ritmleri kullanyorum...çıstak çalmamak en büyük keyfim..müzik benim için keyf.bu tür ritmleri korg da yazan arkadaşlar varsa fikirlerinden yararlanmak isterim.ama rolanda takılma ,kb ve mesür sorunu yok.x3 peşindeyim veya x2
...bu klavyelere böle ritm yapanlar varsa bana bilgi versinler .