Hadi müzik tarzımızı yazalım...

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
Eminim aramızda çok değişik tarzlar vardır.önce ben yazayım.düğün işi yani oyun havaları ayrıca türkçe sözlü hafif batı müzigi... :)

Cevap: Hadi müzik tarzımızı yazalım...

tam düğün işi oyun havaları,başka türlü sarmıyo abi bana göre,thm tsm çalıyorum sıkılıyorum hele batı tarzı tam sıkıyor,ama bi oyun havası çaldımmı tadından yenmiyo, :D :D,
yaw bu adamların ne biçim tarzı var diyenler olur ama tarzım düğün işi kısacası :D,

aynen tam düğün işi oyun havaları olacak, bide 9/8 olursa insanın üzerindeki bütün stresi alıyor. damar şarkılarıda severim ama babalardan olacak...

7/8 Rumeli bide 9/8 bazen olursa pop başkada dinlemem..Millet pop şarkı dinler ben Rumeli Türküsü dinlerim biliyorum anormallik var :D

Rock hariç her türlü müziği sever ve dinlerim .

Farkımız tarzımız Ankara'lı olmamız :D
Oyun havası türkü özelliklede Ankarabesk yerel parçalar.

thm benim tarzım.ama işim gereği barda çalışıp, arabesk, halk müziği, tsm çalmaktayım.şimdi düğün salonunda olduğum için ve yine işim gereği , bulgarca, kürtçe, azeri vs vs....anlıcağınız tarz farketmiyo artık yani :)

muzigin her turlusunu severim yeterki kulaga hos gelsin.

valla oyun havalarını çok severim 9/8 ve 2/4 misket çaldım mı ne stres kalır bende ne de yorgunluk :D :D valla benim tarzım düğün işi .... thm ve tsm bi zamandan sonra sıkıyor beni :)

önceleri taverna müziği çok keyif veriyodu.. ama şimdilerde müzikholde çalıyorum her tarzdan yapmak icap ediyor. ve her tarzdan keyif alıyorum. kaliteli eser tarz ayırmıyo. halk,pop,fantazi,tsm.. yeterki eser düzgün olsun aynı tadı verio