GW8 ve Akustik Gitar-keşanl mustafa

Cevap: GW8 ve Akustik Gitar-keşanl mustafa

gw 8 de bizim istediğimiz batı ritmleri çok az.şu mididen convert eden proğramı çözebilirsek bu konuda çok şey yaparız.kullanan arkadaşları bumamaız lazım....
batı ritimleri emc style works Xt çeviriyor. Sitemizde bu program vardı...

kullandığınız proğramı inceledim.proğram diğer orglara yazılmış ritmleri convert ediyor.biz eğer elimizdeki midilerle çalışıp gw8 style haline getirebilirsek,alet inanılmaz işleri başarır.benim sizden ricam bu konuyu biraz araştırmanız.saygılarımla..

korgun ritimleri rolandın sesi roland ritimlerini ve türk samplelerini ayarlasa korg önünde duramaz

üstadım merhaba!nasılsınız?diğer arkadaşlara konuyu açtım.size de müsadeneizle sormak istiyorum real rime da ritm yazarken yanlış sesleri hangi butona basılı tutarak silebiliyoruz.gw 8 dw diğer rolandlarda ya da korg modellerde olduğu gibi böyle bir sistem varmı.saygılarımla...

üstadım merhaba!nasılsınız?diğer arkadaşlara konuyu açtım.size de müsadeneizle sormak istiyorum real rime da ritm yazarken yanlış sesleri hangi butona basılı tutarak silebiliyoruz.gw 8 dw diğer rolandlarda ya da korg modellerde olduğu gibi böyle bir sistem varmı.saygılarımla...

Bu konuyu ögrenmiştim ama unuttum. Hatırlayınca cevaplayacağım... 10 kanalda yazılan ritimde tek tek diğer kanallarda ise komple silme yapıyordu....

Ritimin eq.bölümünden tonunu değiştirdim. Bu ayarı kullanıcılar kulağına göre ayarlayabilir.

Mustafa Abi , gerçekten uğraşmışsın sen GW8 ile ; hakkını vermişsin yani :)

Bu çalışman da çok iyi olmuş...

çalışma çok güzel,özellikle ritim çok güzelmiş...