GW8 ve Akustik Gitar-keşanl mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
GW8 in çok beğendiğim akustik gitar sesine uygun hotel california parçasını real time ritim eşliğinde çalarak kayda aldım. İyi dinlemeler..(Ritimin eq.bölümünden tonunu değiştirdim. Bu ayarı kullanıcılar kulağına göre ayarlayabilir)

Ekli dosyalar

• hotel california GW8.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 331
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: GW8 ve Akustik Gitar-keşanl mustafa

eline sağlık abi çok güzel olmuş....

çok iyi işler yapıyorsun.tebrik ediyorum.....ama bu roland dan bi iş çıkmaz ....sadce bi kaç kişi kaldık.....bu kadar mücadeleye duyarlı bi distrübütör çıkmas mı anlıyamıyorum.... rahmetli BARKAT bu işlerini görseydi bak yeminle gelir seni bulur caponya ya bile götürürdü.......

roland pa800 özelliklerine uygun sample bir alet yapmadığı sürece işi çok zor.o kadar pahalı E-80 yaptı da ne oldu.kaç tane satabildi.4000tl ye yapsın bakalım pa800 gibi cihaz kaç tane satılacak görsün.ama türkiye sanatçılarının isteğine sırt çevirirsen,millet te korg a yönelir.benim anlamadığım rolandın pazarlama işlerini yapan şirkete bunlar anlatılmıyormu.anlatılıyor da onlar mı umursamıyor belli değil.zaten benim ümidim kalmadığı için korg a geçtim,çok da memnunum.roland kullanacak olsam sadece ses için kullanırdım.saygılar....

Mustafa abi mükemmel olmuş, akustik gitar sesleri de harika...
Gelelim başka bir duruma : Roland firması dünya çapında ,arz-talep meselesine göre işler yapar,özellikle batıda Roland iyi satıyor,keşke KORG özellikleri gibi olsa,mesela Türk Müziği için uygun sesler ve ritimler.Roland kullanıyorum ama elime fırsat geçerse de KORG PA2x alırım... Roland'ın Türkiyede iyi yere gelebilmesi için distribütör firma gereken bağlantıyı kurması lazım,yani Roland bir org çıkartırken Türk ses ve ritimlerini distribütör firma ,Roland firmasıyla paralel olarak organize etmelidir.

Çoğu kişinin aletleri Düğün Performansına göre değerlendirmesi çok kötü.. İşte budur. Org çalmak sadece düğün şarkıları çalabilmek değildir ki... GW 8 de gerçekten harika akustik sesler var. Çok keyif alıyorum çalarken.. Bzen inanamıyorum seslerlerin kalitesine...

Emeklerine sağlık Mustafa hocam çok kalite olmuş ..Zor bir parçadır...

dostum merhaba!ne yaptınız gw8 style converter ön mantığını çözebildiniz mi?ben beceremedim...

dostum merhaba!ne yaptınız gw8 style converter ön mantığını çözebildiniz mi?ben beceremedim...
tam anlayamadım...style converter derken orgla gelen mididen style yapan programı diyorsanız ben de kullanamıyorum.....

gw 8 de bizim istediğimiz batı ritmleri çok az.şu mididen convert eden proğramı çözebilirsek bu konuda çok şey yaparız.kullanan arkadaşları bumamaız lazım....