gw8 v2 le or 700 tr v2 arasındaki + - ler

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm dostalarım bu iki klavyeyi kullananlardan aralarındaki + ve - leri istiyorum bu yoruma göre hareket edecem or 700 v1 kullanmıştım gw 8 almayı düşünüyorum fakat aralarındaki farkı gw 8 kullanmadığım için bilemiyorum sizden ricam bu iki kardeş klavyeyi :D bana tecrübeleriniz doğrultusunda aktarmanız saygılarımla....:D

Cevap: gw8 v2 le or 700 tr v2 arasındaki + - ler

karşılaştırılması bile hatalı dostum.. Elbette OR700 V2 1000 gömlek daha üstün bir klavye... Sadece MP3 okumuyor.. Varsın okumasın.. Önemli olan saund kalitesi..

1000 gömlek abartı olmuş.ses kalitesi olarak gw8 daha iyi.teknik özelliklerden de belli zaten.ama kullanım kolaylığı nevale bolluğu ve tr müziğindeki pratikliği sebebiyle or700 daha önde bi klavye...

frden slmlar ya or 700 ile roland g8 kiyaslamasi biraz bence cok zayif v2 de sade mp3 okuma ve sesler birazdaha artirilsa valla piyasadaki en iyi dugun orgu diyebilirz bence yamaha

Hem yamaha 0r 700 v2 hem Roland Gw8 kullanmış biri olarak Roland Gw8 daha iyi bana göre.Pratiklik açısından Or 700 düşünülebilir ancak Gw8 de de Favorit yaparsanız programda zorlanmadan kullanabilirsiniz.İmkanınız varsa her ikisini denemenizde fayda var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

üzgünüm anca piyasadaki en iyi düğün orgu diye birşey yok. pa55-60-80-800-1x-2x düğünlerde en çok kullanılan klavyeler. bende de pa800 var. evet aletin kötü yanlarıda var ancak sırf pitch bender için bile korg-roland seçecek insanlar var.

en iyi diye birşey yok, en çok tutulan var ne yazık ki.