- Enst.
- Yok
arkadaşlar bize cd ile verilen style converter programı ne işe yarar nasıl çalışır çozemedim. bilgisi olan tecrubesi olan bilgilendirirse minnettar olurum. 
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
arkadaşlar bize cd ile verilen style converter programı ne işe yarar nasıl çalışır çozemedim. bilgisi olan tecrubesi olan bilgilendirirse minnettar olurum.![]()
Teşekkürler beylerr bilgiler içinn ama ben kullanmayı yapamadım zaten. bi tane midi parça seçiyosun. onun intro varyasyon numaralarını gösteren bi kutucuk acılıyo o numaraları giriyorum conver diyorumm 3 tane ayrı (major minör 7 li )md kayıt yapıyo .ritmi gw8 e atıncada tık yokk.klavuz ingilizce beceremedikk.kullanan varmı daha önce, ritmleri dönüştürüp okutabilen diye merak ettim
Teşekkürler beylerr bilgiler içinn ama ben kullanmayı yapamadım zaten. bi tane midi parça seçiyosun. onun intro varyasyon numaralarını gösteren bi kutucuk acılıyo o numaraları giriyorum conver diyorumm 3 tane ayrı (major minör 7 li )md kayıt yapıyo .ritmi gw8 e atıncada tık yokk.klavuz ingilizce beceremedikk.kullanan varmı daha önce, ritmleri dönüştürüp okutabilen diye merak ettim