Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: gw8 set çalışmalarının son durumu nedir.değerli akor kardeşim fikirlerine saygı gösteriyorum ama sende takdir edersinki roland diğer modeller gibi sıfırdan bir temeli olan bir alet değil türk müziği içintr olarak diğer modellerde belirli kalıp vardı oda yapılmış birşeyleri güncelliyerek hergün daha güzel ve daha farklı birşeylerin çıkmasına sebeb olmuştur ama roland için bunu söyleyemeyiz çünkü roland kendi arasında tamamen türk müziği kültürüne hiç bir zaman hitap etmemiştir tabiki şimdi diyeceksinizki diğer modellerde böyle belkide haklısınız ama en azında diğer modellerde buna azda olsa üretici firma destek ve yardımcı olmuştur yani bu imkanı azda olsa bizlere sunmuştur bunun örnekleri vardır zaten sizinde bildiğiniz gibi şimdi gelelim set konusuna bu model için çalışan tüm arkadaşlarmız buna bende dahil inanın sıfırdan birşey yapmak için uğraşıyoruz çünkü altında bir kalıp yok ve bunu tekrardan canlandıralım bugün diğer bir roland modelinde bir set alıp onu gw8 modeline uyarlamak marifet değil ozaman insanlar buna para vermelerine gerek yokki gidip bir g 600 ve ya başka roland modelide alabilirler şimdi aleti tanıyıp yeni şeyler yapmak ve bunun üzerinde çalışmak bunlar gerçekten kolay şeyler değil bunu da siz müzisyen dostlarımıza sunmak ama en iyisini daha önemli benim için umarım benim demek istediğimi anlamışınızdır...ve emin olun önümüzdeki dönem bu alet daha iyi yerlerde olacaktır bu yapılan çalışmalr o dönemlerde patlayacak yen çok fazla setler olacak bunaları ben şimdiden görüyorum ve ayrıca şunuda bildireyim benim hazırlamış olduğum set bitti..tabiki bunu sizleler paylaşacağım ama biraz suların durlmasını bekiyorum ve zuhal müzikle ayrıca görüşmelerim olacaktır bu konuyla ilgili burada kimse yanlış anlamasın beni ben bu işin ticari boyutunu düşündüğüm için değil tamamen bu böyle zuhal müzikle görüşmem neticesinde sizlerinde bilgisi olacaktır arkadaşlar şimdilik kolay gelsin SAYGILARIMLA....
Cevap: gw8 set çalışmalarının son durumu nedir.
değerli akor kardeşim fikirlerine saygı gösteriyorum ama sende takdir edersinki roland diğer modeller gibi sıfırdan bir temeli olan bir alet değil türk müziği için
tr olarak diğer modellerde belirli kalıp vardı oda yapılmış birşeyleri güncelliyerek hergün daha güzel ve daha farklı birşeylerin çıkmasına sebeb olmuştur ama roland için bunu söyleyemeyiz çünkü roland kendi arasında tamamen türk müziği kültürüne hiç bir zaman hitap etmemiştir tabiki şimdi diyeceksinizki diğer modellerde böyle belkide haklısınız ama en azında diğer modellerde buna azda olsa üretici firma destek ve yardımcı olmuştur yani bu imkanı azda olsa bizlere sunmuştur bunun örnekleri vardır zaten sizinde bildiğiniz gibi şimdi gelelim set konusuna bu model için çalışan tüm arkadaşlarmız buna bende dahil inanın sıfırdan birşey yapmak için uğraşıyoruz çünkü altında bir kalıp yok ve bunu tekrardan canlandıralım bugün diğer bir roland modelinde bir set alıp onu gw8 modeline uyarlamak marifet değil ozaman insanlar buna para vermelerine gerek yokki gidip bir g 600 ve ya başka roland modelide alabilirler şimdi aleti tanıyıp yeni şeyler yapmak ve bunun üzerinde çalışmak bunlar gerçekten kolay şeyler değil bunu da siz müzisyen dostlarımıza sunmak ama en iyisini daha önemli benim için umarım benim demek istediğimi anlamışınızdır...ve emin olun önümüzdeki dönem bu alet daha iyi yerlerde olacaktır bu yapılan çalışmalr o dönemlerde patlayacak yen çok fazla setler olacak bunaları ben şimdiden görüyorum ve ayrıca şunuda bildireyim benim hazırlamış olduğum set bitti..tabiki bunu sizleler paylaşacağım ama biraz suların durlmasını bekiyorum ve zuhal müzikle ayrıca görüşmelerim olacaktır bu konuyla ilgili burada kimse yanlış anlamasın beni ben bu işin ticari boyutunu düşündüğüm için değil tamamen bu böyle zuhal müzikle görüşmem neticesinde sizlerinde bilgisi olacaktır arkadaşlar şimdilik kolay gelsin SAYGILARIMLA....