Gw8 Ses..

furkantunca07

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW8&Korg x5D
Arkadaşlar roland gw8 için sitemizde ritmler var usb'ye ritm attım.Fakat ses bulamadım ses USB'ye atılabiliyormu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Gw8 Ses..

Arkadaşım şimdi ben klasörü açıyorum SOUND var içndede GW8.SVD Usb'nin neresine atıcam? Klasör olarakmı atıcam GW8.SVD'yimi atıcam?

Arkadaşım şimdi ben klasörü açıyorum SOUND var içndede GW8.SVD Usb'nin neresine atıcam? Klasör olarakmı atıcam GW8.SVD'yimi atıcam?

usbye format attınmı orga takarak orga tak usbyi format at sonra usbyi pcye takınca gw8 olarak gözükecek ve klasörler olacak 4 tane sanırım sound style gibi sdv dosyasını sound kılasörün içine at orga tak yükle tmdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tamam kardeşim şimdi nasıl ayarlıcam anlatırmısın sana zamet.GW8.SWD falan var usbnin neresine atcam klasör olarakmı atcam bi anlatırmısın.

Tamam kardeşim şimdi nasıl ayarlıcam anlatırmısın sana zamet.GW8.SWD falan var usbnin neresine atcam klasör olarakmı atcam bi anlatırmısın.

GW8.svd dosyasını Roland//sound// içine kopyala. Usb yi orga tak. İmport usb. bas. oradan sound şeç. alet yükledikten sonra kapat ve aç. İşlem tamam. kolay gelsin...

Arkadaşım sesi yükleyince sesler orgun neresine yüklenir World'e falanmı nereye?