Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: gw8 mixer ve efekt ayarları nasıl yapılırdeğerli üstadım seni yoruyorum kusura bakma açıklaman için cok teşekkürler ancak ben galiba anlatamadım çünkü her ikimizde değişik şeylerden bahsediyoruz.usere style worldden seçtiğim ritmi kaydetmekte bir sorunum yok bu yüzden ritm silerek yer açma durumu gerekmiyor sorduğum şu şimdi part view e bastım 1 bir daha bastım 2 çıkanlar -tone-express-panport-reverb-chorus-vs.ayrıca sağa doğru adr-abs-ac1-ac2-vs.var biliyorsunuz.ben bunların üstünde artı veya eksi olarak ayarlarımı yapıyorum sonra ekrana dönüp işleme geçiyorum yani zaten userde kayıtlı olan ritmi bu vaziyette işte enter ve write falan yaparak burada gözüken style kutucuğu üstünden yazdırıp son haliyle kaydediyorum ancak şimdi sorun burada başlıyor bu kayıt durumu zuhal müzikten yüklenen yerli ritimler üzerinde uygulanabiliyor ama diyelimki orgun üzerindeki bir samba ritmi ki yukarıda dediğim gibi bu ritm zaten ekranda ve userimde çalmaya hazır ayrıca zaten bankamdada yüklü işte bu noktada onay ekranı error veriyor ve yer yok diyor demekki yerli ritmde tamam ama orj.ritimde sorun bu durum nedir onda var bunda yok biraz saçma gibi mesela e 70 de böyle bir sorun yok istediğin ritmi istediğin şekilde alt yapı tüm ayarlarıyla beraber bankalara yükleyebiliyorduk her neyse işte anlatmak istediğim buydu.bu durum neden kaynaklanıyor veya ne yapmam lazım kafanı şişirdim affet saygılar.
Cevap: gw8 mixer ve efekt ayarları nasıl yapılır
değerli üstadım seni yoruyorum kusura bakma açıklaman için cok teşekkürler ancak ben galiba anlatamadım çünkü her ikimizde değişik şeylerden bahsediyoruz.usere style worldden seçtiğim ritmi kaydetmekte bir sorunum yok bu yüzden ritm silerek yer açma durumu gerekmiyor sorduğum şu şimdi part view e bastım 1 bir daha bastım 2 çıkanlar -tone-express-panport-reverb-chorus-vs.ayrıca sağa doğru adr-abs-ac1-ac2-vs.var biliyorsunuz.ben bunların üstünde artı veya eksi olarak ayarlarımı yapıyorum sonra ekrana dönüp işleme geçiyorum yani zaten userde kayıtlı olan ritmi bu vaziyette işte enter ve write falan yaparak burada gözüken style kutucuğu üstünden yazdırıp son haliyle kaydediyorum ancak şimdi sorun burada başlıyor bu kayıt durumu zuhal müzikten yüklenen yerli ritimler üzerinde uygulanabiliyor ama diyelimki orgun üzerindeki bir samba ritmi ki yukarıda dediğim gibi bu ritm zaten ekranda ve userimde çalmaya hazır ayrıca zaten bankamdada yüklü işte bu noktada onay ekranı error veriyor ve yer yok diyor demekki yerli ritmde tamam ama orj.ritimde sorun bu durum nedir onda var bunda yok biraz saçma gibi mesela e 70 de böyle bir sorun yok istediğin ritmi istediğin şekilde alt yapı tüm ayarlarıyla beraber bankalara yükleyebiliyorduk her neyse işte anlatmak istediğim buydu.bu durum neden kaynaklanıyor veya ne yapmam lazım kafanı şişirdim affet saygılar.