Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: gw8 ile or700 v1evet 1-roland 2-ucuz 3-hafif. 4-mp3 çalar 4-128 polifoni 5-ikincieli 1200tl 6-diğerleri gibi yarı fiatına satmazsın. 7-çabuk satarsın 8-ekranı küçük değil g-600 den sonra bana sinema perdesi gibi geldi 8-keşanlı mustafa üstadın yazdığı şıkır şıkır ritimler var.9-sesler yavaş yavaş daha da kaliteli yazılmaya başlacak.yani bu alet minik bir dev.gerisini de üstadlardan öğren.ben de var memnunum...saygılar....
Cevap: gw8 ile or700 v1
evet 1-roland 2-ucuz 3-hafif. 4-mp3 çalar 4-128 polifoni 5-ikincieli 1200tl 6-diğerleri gibi yarı fiatına satmazsın. 7-çabuk satarsın 8-ekranı küçük değil g-600 den sonra bana sinema perdesi gibi geldi 8-keşanlı mustafa üstadın yazdığı şıkır şıkır ritimler var.9-sesler yavaş yavaş daha da kaliteli yazılmaya başlacak.yani bu alet minik bir dev.gerisini de üstadlardan öğren.ben de var memnunum...saygılar....