Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Gw8 i Satıp PSR 9000 alsam kötü mü yapmış olurum sizce?Psr 9000 profesyonel bir cihazdır, 1999 üretimidir, i30 ile yakın dönemde çıkmıştır. Şuanda nasıl Yamaha'nın seri başı klavyesi Tyros4 ise, o zaman da PSR9000 idi. O yüzden son derece profesyonellik içeren bir cihazdır. Türkiyede son 15 yılda piyasada iş yapan tüm modelleri kullanmış birisi olarak diyebilirim ki herşey teknoloji değildir. Yapacağınız müzik tarzına da bağlı olmakla birlikte ben Psr9000i daha uygun buluyorum Gw-8'e göre. Peki negatif özellikleri nelerdir Psr9000 in ?- Multisample olayı yoktur o yüzden 3 tane kit atsanız 64MB hafıza dolmasa bile sample sayısı dolduğu için sıkıntı yaşayabilirsiniz.- Alet çok ağır ve büyük bir klavyedir, taşımada sıkıntı çıkarabilir.
Cevap: Gw8 i Satıp PSR 9000 alsam kötü mü yapmış olurum sizce?
Psr 9000 profesyonel bir cihazdır, 1999 üretimidir, i30 ile yakın dönemde çıkmıştır. Şuanda nasıl Yamaha'nın seri başı klavyesi Tyros4 ise, o zaman da PSR9000 idi. O yüzden son derece profesyonellik içeren bir cihazdır. Türkiyede son 15 yılda piyasada iş yapan tüm modelleri kullanmış birisi olarak diyebilirim ki herşey teknoloji değildir. Yapacağınız müzik tarzına da bağlı olmakla birlikte ben Psr9000i daha uygun buluyorum Gw-8'e göre. Peki negatif özellikleri nelerdir Psr9000 in ?
- Multisample olayı yoktur o yüzden 3 tane kit atsanız 64MB hafıza dolmasa bile sample sayısı dolduğu için sıkıntı yaşayabilirsiniz.
- Alet çok ağır ve büyük bir klavyedir, taşımada sıkıntı çıkarabilir.