Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: GW8 Enstrüman yükleme görsel anlatım..!değerli akor üstadım bilmemki bu sitemlerin kime nedendir bilmem yazdığım herşeye sen herzaman bir kulp takıyorsun varsa benimle yada setini satmak isteyen arkadaşlarla bir problemin biraz daha açık konuşmanda fayda vardır bunu böyle çözemeyiz seninki bacaya çıkıp yere taş atmak gibi birşey hem diyorsun sayın üstadım ben işin tekniğinden anlamam diye hemde anlayan ve bu işi karşılıksız yapan çalışan insanlara sürekli olarak buna bende dahil taş atıyorsun insanların ve bu yönde çalışan insanların şevkini kırmayalım lütfen ve bunuda söylüyorum sana değerli üstadım setini satmak istesin birisi herkeste o seti alır önemli olan laf değil birazda icraat sanırım tabi bunuda herkese taş atarak değil birazda detek vererek yapmak lazım diye düşünüyorumayrıca express kardeşim önemli değil ben en yakın zamanda mailene svd mi göndereceğim sen hiç merak etme saygılarımla....
Cevap: GW8 Enstrüman yükleme görsel anlatım..!
değerli akor üstadım bilmemki bu sitemlerin kime nedendir bilmem yazdığım herşeye sen herzaman bir kulp takıyorsun varsa benimle yada setini satmak isteyen arkadaşlarla bir problemin biraz daha açık konuşmanda fayda vardır bunu böyle çözemeyiz seninki bacaya çıkıp yere taş atmak gibi birşey hem diyorsun sayın üstadım ben işin tekniğinden anlamam diye hemde anlayan ve bu işi karşılıksız yapan çalışan insanlara sürekli olarak buna bende dahil taş atıyorsun insanların ve bu yönde çalışan insanların şevkini kırmayalım lütfen ve bunuda söylüyorum sana değerli üstadım setini satmak istesin birisi herkeste o seti alır önemli olan laf değil birazda icraat sanırım tabi bunuda herkese taş atarak değil birazda detek vererek yapmak lazım diye düşünüyorum
ayrıca express kardeşim önemli değil ben en yakın zamanda mailene svd mi göndereceğim sen hiç merak etme saygılarımla....