Gw8 de sorun var yardım ltfn

FLYALONE

**VİP**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND GW - 8
Sayın üstadlar

Gw8 e ritim ya da ses yüklerken import dedikten sonra NOW PROCESSING yazısı çıkıyor bildiğiniz üzere... Bir kaç kez denememe rağmen bu şekilde takılı kaldı ve kilitlendi alet. Sadece ses yüklemesini denedim yine aynı şekilde oldu ve takılı kaldı sonlara doğru yüklerken. Değişik bir USB ile denedim. 2gb ile denedim olmadı.
USB yi direk orgun menüsünden formatladım. Yine olmadı.... ??

Ne düşünüyorsunuz üstadlar... Ne yapabilirim sizce ?

SORUN GIDERILDI... ILGINIZE TEŞEKKÜRLER

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Gw8 de sorun var yardım ltfn

Acaba yazılımdan mı kaynaklanıyor?ya da dosya mı bozuk? aklıma ilk bu ikisi geliyor.

Org kendi ritimlerini çalmıyormu. Çalıyorsa sizin yüklediğiniz ritimler içinde bozuk olan var.Onu çıkarırsan yükler....

eğer ki klavyenin usb format kısmından sorunsuz biçimlendirme yapabiliyorsanız, ve flash belleği bilgisayarınıza taktığınızda formatlanmış halini görüyorsanız flash disk çalışıyor, haliyle yüklemeye çalıştığınız dosyalarda problem vardır. bence tek tek ritim yüklemede yarar var, böylece hangi ritim arızalı rahatlıkla görebilirsiniz. umarım donanımsal bir sorun yoktur. kolay gelsin

Keşanlı Mustafa üztadımıza katılıyorum, bende de aynı sorun olmuştu arada bozuk ritmler vardı onları tespit ettikten sonra sorun düzeldi...

birde ritimin adını düzenleyip yüklemeyi dene bazı harf leri tanımama gibi özelliği var saygılar...

bende 2-3 gün önce aldım bendede aynı problem oluştu. 4 gb bellkle denedim olmadı gittim 2 gb aldım midileri (song) yüklüyor çalıyor ama mp3 ve ritimleri çalıştıramıyorum hata veriyor. formatladığım bellek bilgisayarda gw8 olarak görüyor.

bende 2-3 gün önce aldım bendede aynı problem oluştu. 4 gb bellkle denedim olmadı gittim 2 gb aldım midileri (song) yüklüyor çalıyor ama mp3 ve ritimleri çalıştıramıyorum hata veriyor. formatladığım bellek bilgisayarda gw8 olarak görüyor.

kingston gibi bilinen orjinal 2 gb usb bulmaya bak. Zira yakında kalmıyacak. Antalyadan bir arkadaş GW8 de çalışmayan 4 gb gönderdi kendisine 2 lik gönderdim ve çalıştı.

alet büyük harfle yazılan noktalı ünlüleri okumuyor(İ,Ö,Ü)gibi ondan olabilir mi acaba...

Yüklenilen ritimlerden birinde sorun varsa yüklemiyordur. Bir de yüklese bile tekerlekle ritimler arasında gezinirken arada sorunlu ritim geçince bir daha start stop çalışmamıştı. Ritmi silince düzeldi.
Usb flashların FAT sistemine göre formatlanabilir olması gerekiyor. Yeni üretilen flashlarda FAT yerine FAT32 sistemi kullanıldığı için eski 2gb flahslar daha uygun oluyor. SElamlar..