gw8 de ritm yazan arkadaşlar??!

Ünsal İçmez

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ne bulursa :)
bu alette ritm yazan arkadaşlara sesleniyorum..
oryantel 1,2,3,4 kitleriyle ritm yazmayın bence, alet ozaman g600 den farksız kalıyo ve bu aletin farkı olmalı diye düşünüyorum. mümkün olduğu kadar turkısh kitleri kullanmalısınız ki daha iyi sound elde edebilmek için.

Cevap: gw8 de ritm yazan arkadaşlar??!

oryantel 1,2,3,4 kitleriyle ritm yazmayın bence, alet ozaman g600 den farksız kalıyo ve bu aletin farkı olmalı diye düşünüyorum. mümkün olduğu kadar turkısh kitleri kullanmalısınız ki daha iyi sound elde edebilmek için.

haklısın, ama oriental 3 bence orientallerin içindeki en iyisi, sürekli turkish davul takımları ve oriental 3 kullanmayı tercih ediyorum.

bende sana katılıyorum içlerinden en iyisi oiental 3 ama o da g600 diyebilirm

bence oriantel 1-2-4 g600 gibi, oriental 3 daha gelişmiş gibi geldi. ama turkish davullarındaki kalite çok güzel, onlarla batı davul takımlarını harmanlarsak o zaman ortaya güzel kaliteli ritimler çıkar.

Oryantel 1,2,3,4 kitleriyle ritm yazmayın bence, alet ozaman g600 den farksız kalıyo ve bu aletin farkı olmalı diye düşünüyorum. Mümkün olduğu kadar turkısh kitleri kullanmalısınız ki daha iyi sound elde edebilmek için.

aslinda bu aleti g 600 le kiyaslamak çokda doğru değil çünkü çok farkli bir jenerasyona sahip bir cihaz tabiki sende hakilisin işlenebilmesi için üzerinde çalişilmasi lazim diye düşünüyorum..kit percusyon konusuna gelince bütün ritimlerin neden bu bahsettmiş olduğumuz perclerden ibaret olduğunu şöyle dile getireyim çünkü bu cihaza sifirdan yazilmiş ritim sayisi gerçekten çok az çoğu ritimler converttir...bu nedenle bu percler tutmuştur biraz üzerinde oynandiktan sonra düzeltilmiştir...oysa gerçekten çok iyi ritimler yazilacak durumslarin olduğunu biliyorum umarim çalişmalar bu yönde olur saygilarla...

ewet çogu ritmler hep convert.yani hiç kimse sıfırdan bişey yapmaya ugraşmıyo bu yüzden de bu alet yerinde sayabilir.

ewet çogu ritmler hep convert.yani hiç kimse sıfırdan bişey yapmaya ugraşmıyo bu yüzden de bu alet yerinde sayabilir.

aynen haklısın ben de sna katılıyorum ama şu "ewet" yerine "evet" yazsan daha Türkçe olmaz mı? ;)

DEĞERLİ soundmaker kardeşim insanlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar yapılmıyor dersen haksızlık etmiş olursun.bence seninde dediğin gibi herkes yapmalı yani herkes elini uzatmalı taşın altına koymalı hazırı tüketmek herzaman kolaydır üretmek gerek siteyi takip edersen yapılan çalışmalrı görebilirisn saygılarımla...

benden de bır fıkır crosları 908 kıtıten 2. kıtde greek 1 veya 2 le deneyelım farkı görün

oriental4 olan davul takımını greek 1 ya da 2 yapınca daha güzel oluyor.