Konuya cevap cer

Cevap: GW8 de hazırladığım grup keman sesi

akor üstadım gerçektende bu konuda haklısınız orgu org yapan marka değildir eminki orgu org yapan set tir set yaramazsa hemen şu marka iyi değil bu marka iyi değil örnek vega demolarım olsun örnek triton demolar olsun ben size sunuyorum diyorumki bakın adam yapmış helal olsun bende elimde olan klavyeye yapmaya çalışıyorum herkes uğraşsın hazır lokma dönemi eskidendi seçenek klavyemiz yoktu kit yoktu sample yoktu 1 ritimi tüm her kes kullanıyordu ama şimdi bir sürü org çeşidi ve o çeşidin kitleri sampleleri ayrı ayrı hani öğrenip yapmak en mantıklısı ben size nasıl set yapmaya başladığımı anlatayım belki konu tam aydınlanır

bir gün düğünde bu forumda hataydan memet abi var memet sürer düğünde korg ix300 çalarken sesleri çok hoşuma gitmişti abi alırsam yardımcı olurmusun demiştim tabiki demişti gittim adana cino muzik yeni arrange muzik ten ix300 almıştım yıllar önce memet abiyle samimi olmadığımız için seti bana 100 milyona satacağını söylemişti zoruma gitmişti ve param yoktu kaktım kendim yavaş yavaş yapmaya uğraştım bide ne göreyim hayretler verici sesler çıkmaya başladı orgtan 700milyona aldığım ix300 e 1milyar istiyordum alalım diyorlardı beyenilen bi klavye olmuştu memet abiyle zaman zaman samimi olduk pa80 kullanıcısı iken ketron xd9 kullanıcısı olmasını sağladık çok memnundu ayrıca ritim ve set konusunda uzmandır birbirimize görüşemediğimizden dolayı set yardımımız olmamıştı ama ben dx7 mi satmıştım o da i3 ünü kısaca demek istediğim balık almayın tutmasını öğrenin allah razı olsun o set i verseydi bende hazırcı olabilirdim onun sayesinde öğrendim ve konuyu 1 ata sözü ile bitireceğim

azimle çakılan kuş betonu delermiş

Geri