gw8 2 yeni ritm daha (paylaşıma devam)

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 3K

armoni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
20 yıllık yamaha psr6300:)
buyrun arkadaşlar 2 yeni ritm daha.ritmleri ben temel olarak hazırlıyorum ufak tefek efekt verme gibi edit işlemlerini kendi zevkinize göre ayarlarsınız

Ekli dosyalar

• gw8 bulent2.rar
    6.5 KB · Görünümler: 237
Cevap: gw8 2 yeni ritm daha (paylaşıma devam)

hemen deniyorum emeklerine sağlık teşekkürler...

hemen deniyorum emeklerine sağlık teşekkürler...
lütfen denedikten sonra olumlu yada olumsuz yorum yapınız.çünki bazen yaptıgım ritmlerde tekrar orga yükleyince drumkitlerde bazen kaymalar oldugunu gördüm.daha iyilerini hazırlayabilmek için yorumlar çok önemli

teşekürler paylaşım için devamını bekliyoruz acaba istek isteyebiliyormuyuz sizden

abicim birde güzel davullu roman ritim,i yazarmısın pa800 kiti gibi bekliyoruzzz

ritimler güzel olmuş, eminim ki daha da iyilerini yaparsın.

haklısınn kadirbey abi sen olsan bu ritimi ne hale getirirsin inanıyorum arkadaş yeniym,iş editleyemiyormuş yinede başarılar

haklısınn kadirbey abi sen olsan bu ritimi ne hale getirirsin inanıyorum arkadaş yeniym,iş editleyemiyormuş yinede başarılar

senin niyetin insanları birbiriylemi yarıştırmak.veya kaba tabirle gaza mı getirmek istiyorsun.kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 90 yılında yamaha 6300 lerle çalışırken eminim sen dünyada yoktun

ritimler güzel olmuş, eminim ki daha da iyilerini yaparsın.
teşekkür ederim arkadaşım.ben yaklaşık 10 yıldır meslek olarak müzisyenliği bıraktım evde takılıyorum boş vakitlerimde

Ritim yazmak zor iş emeklerinden dolayı kutluyorum sayende gw8 daha güzel olacak başarılar.