Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: gw 8 güzel bir aletevet gremdes güzel yani bide ritim yüklüyorsun eyer icindeki kitler uyum sagliyamiyorsa edit bölümünde tek tek drum degistirebiliyorsun bu cok önemli bir ayar bence kprg pa800 ritimlerini bile calistirabiliriz ben denedim korgpa800 ritimini converter yaptim tabilki ritim bozuk caldi cünkü sampel oldugu icin ne yaotim ritimin edit bölümündeki bozuk yani düdük sesini degistirdim oldu
Cevap: gw 8 güzel bir alet
evet gremdes güzel yani bide ritim yüklüyorsun eyer icindeki kitler uyum sagliyamiyorsa edit bölümünde tek tek drum degistirebiliyorsun bu cok önemli bir ayar bence kprg pa800 ritimlerini bile calistirabiliriz ben denedim korgpa800 ritimini converter yaptim tabilki ritim bozuk caldi cünkü sampel oldugu icin ne yaotim ritimin edit bölümündeki bozuk yani düdük sesini degistirdim oldu