gw 8 güzel bir alet

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar gw8 hakinda yeniyim ögrenmekteyim
fakat gw8 i almadan biraz cekiniyordum ama beklentilerimden daha cok üstün cikti
ritimlerde sorun yasayacagmizi sanmiyorum cünkü genel kulandigmiz ritimler sitemizde var ve yenilniyor.

korg pa800 deki gibi ritim edit bölümünde tek tek sesleri drum kite degistirme imkanimizda var ve bu benim icin ritim bölümündeki olacak en güzel ayar bölümü.

elektrolardaki sesleri biraz daha canli olsaydi cok harika olurdu sanirim onlarda editlenebilir.

bence gw8 bu fiyata cok güzel bir alet ve deger.

saygilarimla

Cevap: gw 8 güzel bir alet

küçük dev adamdır bizim aletimiz lakabı öyle dogru söyluyorsun gerçekten güzel alet fiyatına göre büyük işler yapıyor piyasada araştırmama göre pa 80 yerine bunu tercih ediyor insanalr artık

evet gremdes güzel yani bide ritim yüklüyorsun eyer icindeki kitler uyum sagliyamiyorsa edit bölümünde tek tek drum degistirebiliyorsun bu cok önemli bir ayar bence kprg pa800 ritimlerini bile calistirabiliriz ben denedim korgpa800 ritimini converter yaptim tabilki ritim bozuk caldi cünkü sampel oldugu icin ne yaotim ritimin edit bölümündeki bozuk yani düdük sesini degistirdim oldu

Merhaba...

Ritim olarak vasat bir cihaz ; hatta vasatın altında da diyebilirim.Ancak ses bankası geniş ve güzel...

Parasına göre (ritim ve seslerin ortalamasını alırsak) iyi bir cihaz olduğuna tamamen katılıyorum...Workstation ve synth karışımı bir cihaz olması onu farklı kılıyor.Tuşesi de kötü değildir ; güzeldir.Malzeme kalitesi için plastik ağırlıkta olması dolayısıyla iyi diyemeyeceğim ; ama çok hafif :)

Selâmlar...

evet eyeoft sana katiliyorum belki sansimiz olurda roland firmasi bize daha güzel sesler v3 olarak yayinlar en cok istedigim elektro baglamalar ama deminde demistim gremdes hocamiza belki sesleri edit bölümünde ayar yapabilirsek kaliteli ses ortaya cikabilir en cok hosuma giden ayarlarda ritimlerde varationlardaki tektek drum kit leri degistirme olayi

saygilarimla

fiyatına göre çok güzel bir org. bende var memnunum, 1.5 senedir rahat rahat kullanmaktayım.

almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. müthiş leadleri var.

Bu alana bir cevap yazın...