guzel sesler yuklenebılecek en makul cıhaz hangısı ?

mustafacamci1977

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.facebook.com
Enst.
ROLAND E-A7
arkadaşlarım
malum ıstedıgım cıhazların fiatı cok cok yuksek
cıkıgımız dugunler bu sene pek fazla olmadı
kendınden cok cabuk bıktırmayacak ses yonunden doyurucu en uygun cıhaz hangısı ?
korg trıton le ,korg xd 9 ,korg pa 80,korg pa 60 bunlarve benım aklıma gelmeyen hangı cıhaz
bızı ses yonunden rezıl etmez?
i 30 tamam cok ekmegını yedım ama artık pıyasada cok zayıf kaldık ses konusunda
bu yukarıda saydıklarım yada aklıma gelmeyen sızlerınde tecrube ettıgınız en makul cıhaz hangısı
yorumlarınızı beklıyorum
ıyı calısmalar dılerım

Cevap: guzel sesler yuklenebılecek en makul cıhaz hangısı ?

Herhangi bir bütçe belirtmemişsiniz ama,ben şahsen Korg pa800 kullanıyorum ve oldukça memnunum,gerek tuş ve malzeme kalitesi,gerekse nevalesinin bolluğu ve ağırlığının fazla olmaması yönünden bence en verimli cihazların başında gelmektedir.Ama tabi bu kişiden kişiye değişebilir,diğer arkadaşların yorumlarınıda bir gözleyin

Paranız yeterse pa80 yetmezse pa60 var elimde sahibi düğün vs yapıyor temiz alet düşünürsen

Usta bn 80 arıyorum uygun fiyatlı peşin para

pa600 al kardesim.

1500 ile en fazla 1800 arası bır butce için

Herhangi bir bütçe belirtmemişsiniz ama,ben şahsen Korg pa800 kullanıyorum ve oldukça memnunum,gerek tuş ve malzeme kalitesi,gerekse nevalesinin bolluğu ve ağırlığının fazla olmaması yönünden bence en verimli cihazların başında gelmektedir.Ama tabi bu kişiden kişiye değişebilir,diğer arkadaşların yorumlarınıda bir gözleyin

evet pa 800 3x arasında ses tonunda pek fark yok gıbı gozlemledim ama butce yonunden cok agır suan
ketron xd9 pa 80 ve trıton le arasında tereddutdeyım
hangısının ses tonu daha ıyı kullanmadıgım ve deneme ımkanım olmadıgı ıcın bılemıyorum
kullanan arkadaşlardan yorum beklıyorum ıyı calısmalar dılerım

Paranız yeterse pa80 yetmezse pa60 var elimde sahibi düğün vs yapıyor temiz alet düşünürsen

pa 60 ile pa 80 in sound kalıtesını yakalayabılırmıyız ?
arada fark varmı?

pa 60 ile pa 80 in sound kalıtesını yakalayabılırmıyız ?
arada fark varmı?

Aradaki fark sadece pa60'a mikrofon takamıyorsun. Diğer türlü kartlı pa60 ile kartlı pa80 arasında hiçbir fark yok.

arkadaşlarım
malum ıstedıgım cıhazların fiatı cok cok yuksek
cıkıgımız dugunler bu sene pek fazla olmadı
kendınden cok cabuk bıktırmayacak ses yonunden doyurucu en uygun cıhaz hangısı ?
korg trıton le ,korg xd 9 ,korg pa 80,korg pa 60 bunlarve benım aklıma gelmeyen hangı cıhaz
bızı ses yonunden rezıl etmez?
i 30 tamam cok ekmegını yedım ama artık pıyasada cok zayıf kaldık ses konusunda
bu yukarıda saydıklarım yada aklıma gelmeyen sızlerınde tecrube ettıgınız en makul cıhaz hangısı
yorumlarınızı beklıyorum
ıyı calısmalar dılerım

Sevgili Mustafa arkadaşım. yıl itibariyle 1977 den dolayıda yaşıt olduğumuzu anlıyorum. Forumu çok takip etmemden dolayı size göz aşinalığım var. Daha önce E70 şimdi de İ30 kullandığınızı biliyorum. Benim nacizane size tavsiyem 1500-1800 arası birşey alacaksanız pa80 almanızdır. Temizini bulursanız o paraya Sample atılan PA80 en ideal klavye. Ancak Yamaha tadı almak istiyorum dersenizde, OR700V2PLUS ' ı da şiddetle tavsiye ederim. OR700 deki nevale bolluğu şuanakadar hiçbir klvyeye yapılmadı. Daha teknolojik bir alet alayım dersende, Medeli DANTE TR almanı tavsiye ederim. Dante TR yi yakından incelemiş ve ilk demolarını buraya eklemiş biri olarak söyleyeceğim. OR700 ün nevale bolluğu ve kitleri + PA80 in sert ritim soundu bu cihazda toplanmış durumda. Bence dene ve bana dua et kardeşim. Şu an pa 800 işlere gidiyorum fakat, kullandığım ritimler ve seslerin hepsi DANTE TR de de var, sezon sonunda, Büyük ihtimalle bende dantede olacağım, ritim desteği sunacağım. Güncel ve güzel soundlu bir cihaz ve kaliteli sample olan cihaz istiyorsan DANTE yi düşün.. Sevgi ve selamlarla Murat KOÇ....