Gurbet

Cevap: Gurbet

bu kadarmı kötu olmus bir yorum yazılmamıs :)

Güzel olmuş yüreğine sağlık hemşerim

Yuregine saglik guzel olmus. alt yapiyi begendigin icin ayrica tesekkur ederim. Yalniz alyapiyi zippyshare' den indirdigin icin ve tekrar zippyshare yukledigin icin ses kalitesi cok dusmus. Uzerine okuyup kayit yapacagini soyleseydin orjinalini direk sana gonderirdim.. Emegine yuregine saglik calismalarinin devamini diliyorum.

Yuregine saglik guzel olmus. alt yapiyi begendigin icin ayrica tesekkur ederim. Yalniz alyapiyi zippyshare' den indirdigin icin ve tekrar zippyshare yukledigin icin ses kalitesi cok dusmus. Uzerine okuyup kayit yapacagini soyleseydin orjinalini direk sana gonderirdim.. Emegine yuregine saglik calismalarinin devamini diliyorum.

ustad benim icin bu parca baska guzel cok severim bu parcayı evde dilim dondugunce söylemeye calıstım bilgisayarın mic ile bu kadar oluyor :)

ben bu şarkıyı nezaman dinlesem beynim gfidiyor agzına saglık başarıların tamamını diliyorum

ben bu şarkıyı nezaman dinlesem beynim gfidiyor agzına saglık başarıların tamamını diliyorum

ustad sarkı gercekten guzel senin albumde cok guzel sarkıları hepsini tekrar tekrar dinliyorum muzikte seste cok guzel

daha guzel donanimlarla daha iyi calismalar yapabilirsin.
paylasim icin cok tesekkurler
devamini bekliyoruz