Konuya cevap cer

Cevap: gözünüz aydın s 650 nin fiyatı düştü

ya arkadaşlar bırakın artık bu zarar ettik  ikinci eli düştü   yakarışlarını   adamlar indirim yapmış alıcı için indirim her zaman iyidir  valla hep canım cennette olsun istiyorsunuz  bazılarınız amatör kullansada bazılarınız bu cihazlardan para kazanıyor  yapacağınız zarar  maximum 1-2 düğün yada 5-6 gece programı neyin zararından bahsediyorsunuz yılda ortalama piyasasına göre 20 ile 35 düğün yapıyorsunuz dışarıda olanlar için salonlarda 80-90 düğün yapıyor zaten aletin parasının 3 /5 katı fazlasını kazanıyorsunuz  artık devir değişti 3e alıp 5e satmak yok kardeşim      geçen sene 2800 tl ye aldığım led tv nin bu sene 3d olanı 1250 lira napıcaz şimdi  aynı buradaki yorumlar gibi samsung firması battı birdaha müşteri bulamazmı diyeceğiz ve artı olarak bu cihaz  bana parada kazandırmıyor ben öğrenci servis işi yapıyorum 2004  yılında  46000 tl ye aldığım fiat ducato  minübüsü 2007 yılında 22500tl ye sattım  kaç org parası ediyor hesaplayın . halen 3-5-7 yıllık orglara sıfır parası isteyen var insaf yani

siz hala 500tl zaradan bahsediyorsunuz yaptığınız kuru gürültüden başka birşey değil

Geri