Tyros Fatih **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Mar 2010 Mesajlar 594 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 Web sitesi cetinozben.wix.com Enst. Yok 15 Haz 2012 #1 Zippyshare.com - GÖZÜM - STAVROS PAZARENTSIS.mp3 OLAMAZ...
furalabi Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,595 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 48 Konum bandırma Enst. korg pa300 15 Haz 2012 #2 Cevap: Gozum--stavros pazarentsis yunan klarnet virtiözlerinde vasilis saleas tan sonra en dehşet adam stavros bence.. ama hüsnü şenlendiriciye hiçbirini değişmem ikinci olarakta kirpi bülent, sonra göksun çavdar serkan çağrı... canım vatanımda ne müzisyenler var değilmi üstadım.
Cevap: Gozum--stavros pazarentsis yunan klarnet virtiözlerinde vasilis saleas tan sonra en dehşet adam stavros bence.. ama hüsnü şenlendiriciye hiçbirini değişmem ikinci olarakta kirpi bülent, sonra göksun çavdar serkan çağrı... canım vatanımda ne müzisyenler var değilmi üstadım.
Tyros Fatih **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Mar 2010 Mesajlar 594 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 Web sitesi cetinozben.wix.com Enst. Yok 15 Haz 2012 #3 Cevap: Gozum--stavros pazarentsis Herkesın duygusu ayrı bı renktır ustad ben bunu bu adam dan dınlemekten cok keyf aldım
Cevap: Gozum--stavros pazarentsis Herkesın duygusu ayrı bı renktır ustad ben bunu bu adam dan dınlemekten cok keyf aldım
kadirbey1985 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 1,935 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Enst. Roland GW-8 15 Haz 2012 #4 Cevap: Gozum--stavros pazarentsis stavros şarkıların hakkını veriyor