Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: allah rızası için yardım edermisiniz dediğim zaman giripte yardım edersiniz heLütfen konu başlığını konu içeriği ile ilgili olarak değiştiriniz.Bu şekilde bir konu başlığı açmanız uygun değildir.Sizden en kısa sürede başığı düzeltmenizi ve yaptığınız yorumlarınıza dikkat etmenizi ve rencide edici yorumlardan kaçınmanızı rica ediyorum.Aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalıcam...Saygılar...
Cevap: allah rızası için yardım edermisiniz dediğim zaman giripte yardım edersiniz he
Lütfen konu başlığını konu içeriği ile ilgili olarak değiştiriniz.Bu şekilde bir konu başlığı açmanız uygun değildir.Sizden en kısa sürede başığı düzeltmenizi ve yaptığınız yorumlarınıza dikkat etmenizi ve rencide edici yorumlardan kaçınmanızı rica ediyorum.Aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalıcam...
Saygılar...