Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: allah rızası için yardım edermisiniz dediğim zaman giripte yardım edersiniz heSen başkasına saracağına,önce kendi kişiliğini kullanarak yardım isteyebilmeyi bil.Benimde yanıtlanmayan mesajım/konum oldu ama isyan bayrağını çekmedim.Kimse burda yardım etmek zorunda değil.Bir forum ama,kimse hazırda yardım edeyim diye beklemiyor.Saygı üstüne kurulu,sevgi odaklı bir paylaşım var.Bence sen yinede başkalarına saracağına,menfaatin olan bişeye ulaşmak için Allah'ın adını kullanmakdan vazgeç.Selametle.
Cevap: allah rızası için yardım edermisiniz dediğim zaman giripte yardım edersiniz he
Sen başkasına saracağına,önce kendi kişiliğini kullanarak yardım isteyebilmeyi bil.Benimde yanıtlanmayan mesajım/konum oldu ama isyan bayrağını çekmedim.Kimse burda yardım etmek zorunda değil.Bir forum ama,kimse hazırda yardım edeyim diye beklemiyor.Saygı üstüne kurulu,sevgi odaklı bir paylaşım var.Bence sen yinede başkalarına saracağına,menfaatin olan bişeye ulaşmak için Allah'ın adını kullanmakdan vazgeç.
Selametle.