- Enst.
- Yok
wk 8 de en son yapılan blokların cogu eskı olduğun dan dolayı yüklerken not enough memory uyarısı alıyoruz yada operation aborted uyarısı alıyoruz.arkadaslar bunu orgun ıcınden ınceledıgımde bazı sesler ıcerigi bozulduğundan dolayı yüklenememektedir. yüklenmeyen bloktakı seslerı ya sileceğiz yada yerıne alternatıf ses yukleyecegız gercı orgdan sılmeye kalktığımızda sılınmıyor denedım. cunku pc de sılmemız gereklıdır. birde blokları hdd ye atarken klasör sonunun blok.all olmasına dıkkat edın yoksa org klasörü görmez. bir diğer konu da korg pa 80 ın ritimlerinin cogunu çevirip wk 8 e atabilirsiniz. duzgun calısması ıcın ıse o ritimlerin kit sıralamasını bilmemız gerekmektedir. ben bir kac ritim denedim saund tartışılmaz. sample konusuna gelıncede piyasadaki wawe formatındaki sesleri ufak bir operasyonla wk 8 de güzel hale getirebiliriz bu işlem cok basittir aslında sample yüklemek ısteyene yardımcı olurum. ALET ESKİ OLABİLİR AMA ISI OGRENMEK ICIN BIREBIR. SAUNDU COK HOS ELEKTRO SAMPLELERINE YORUM YOK KOMALARIDA KAYSA ARADA CIZIRDASADA ALET BİZİM ALET 
Moderatör tarafında düzenlendi: