Gece hayatı ve alkooool-önemli

egedoruk

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Arkadaşlar yaklaşık 20 senedir müzikten ekmek yiyorum.fakat çevreme bakıyorum kendini gece hayatına kaptıran o kadar müzisyen arkadaş varki.bende zamanında cahillikler yaptım taki ciddi bir trafik kazası geçirene kadar!!!sevgili dostlar mümkün mertebe alkol almamaya çalışın.heleki araç kullanıyosanız asla..dün bir müzisyen kardeşim daha ölümden döndü.sebep yine alkoldü.tekrarlıyorum lütfen zaaflarınıza yenik düşmeyin.birikim yapın hayatınızı şekillendirin.ibret verici örnekleriniz varsa da yazın.saygılar

Cevap: Gece hayatı ve alkooool-önemli

Şahsen Ben Çok Sık İçmem Ama Araç Bende İKen Hayatta İçmem Alkollu Araç Uykusuz Araç Kullanmam

çok önemli bir konuya değinmişsin egedoruk.bana bir şey olmaz mantığıyla hareket ediyoruz ama malesef sonu hüsranla biten bir sürü örnek var karşımızda.meslek icabı içmemiz gerekiyor zaman zaman ama o zaman araba kullanmayalım derim ben. konu için teşekkürler.

Güzel bir konu,,öncelikle teşekkürler....
Ben program yaparken asla içki kullanmam,,,sonra program uzar,,vakit geçer durmak bilmez insanoğlu..........Ha içkiyi çok severim,,,2 haftada 1,,arkadaşlarla meyhaneye gideriz,,ama mutlaka taksi ile eve döneriz...Peki gaza gelip sınır bilmeden içersek:::::
Günün sonunda da kendimize verdiğimiz zarar ile hem yakınlarımızı,,hem de sevdiklerimizi perişan ederiz,,,peki ya felç durumunda???,,,,1-2 saatlik zevk için ömür boyu sürünürüz,,,ya da en kötüsü sizin zevkiniz için masum insanların hayatlarının kararması.......Ne kadar kötü bir durum,,ALLAH herkese yardım etsin,,akıl versin.....

çok güzel bir konu...zaten böyle kendini bilmezler yüzünden bizim mesleğimizi düşürüyolar yaa..ben de arada içerim ama iş esnasında ASLAAAA!

Geçen gün haberlerde dinledim alkollü yayaya çarpıyor ve ölüyor savcı mühebbet istiyor indirim falan , sonuç 16,5 yıl ceza alıyor hayat kaydı gitti işte.Alkol illede almak gerekiyosa taksi tutmak lazım en güzeli bu.

içmeyin arkadaşlar.içeceksenizde evinizde için...