Konuya cevap cer

Cevap: g600-demo-2

demo güzel olmuş yapanın eline sağlık gökhan arkadaşımın dediği gibi kanal kayıt oldugu için güzel çıkıyor ama roland g600 zamanımızın pa3x i idi o zamanlar 8 ritimden oluşan bi set ile sahne bitiyordu fakat teknoloji gelişti şimdi türkü ritimlerimiz 20yi aşkın sanat müziği ritimlerimiz var arabesk ritimler slow ritimler o dönem onu kullanmamız gerekti onu kullandık şimdi tyros pa x kullanıyoruz fakat bi tyros yada pa123 kullanan kişi roland sounduna katlanamaz artık sahnede g600 görmeniz imkansız anca köy düğünlerinde ritim bax + bağlama ve demo yu paylaşan arkadaşım 2 ses yazıp 2ritim yazıp piyanistim diye geçinen diyorsunuz ve size bu konuda katılmıyorum

ben kendi seslerimi samplelerim + userlerden editlerim + sıfırdan ritim yazarım yaklaşık 80 adet gereken ritimim var kendim yaparım + okurum + bayana çalarım + tamirimi kendim yaparım + beste yaparım + olan besteye müzik eklerim   ben müzisyenim diye geçinmeyeceğim kim geçinsin yorumlarda kırıcı olmayalım işi bilen var bilmeyen var akor basmayanlarda var starta basıyor türkü bitene kadar sadece hollo bendir başka bişey yok bas yok accomp yok ama onlarla bizleri kıyaslamayın ketronlara olsun pa1x lere olsun ketron x1 lere olsun tyros lara olsun çalışmalarımız var lütfen set yapan insanları böyle işi bilmiyormuş gibi değerlendirmeyin ha eksiğimiz yokmu var müzik 100000se bilgim  1 bunada şükür

Geri