g-600 fidayda yeni ritm

alingirikk

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa900
s.a. arkadaşlar yine bir acemi demoyla sizlerleyim yeni 2-4 ritm buldum dinleyip yorum yapmanızı rica ediyorum setimi istediğim hale getireyim sizlerle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum saygılar....

Ekli dosyalar

• Semih - Fidayda.mp3
    1.7 MB · Görünümler: 512
Cevap: g-600 fidayda yeni ritm

ses ii de ritim çok bas ve boğuk geliyor.2-4 ritimi net ve darbukalı olursa güzel oluyor.saygılar...

ya arkadaş bu GW8 de ne buluyorsunuz Allah aşkınıza biriniz çıkıp söyleyin..!! Ritim çok afedersiniz ama B..K gibi ( Genel olarak türk sesleri ve davul darbuka kitleri çok çok kötü ötesi...) 15 yıllık G600 den hiç farkı yok neredeyse Türk saundu olarak:S Hee batısına bişey demem ama, o ayrı !!

ya arkadaş bu GW8 de ne buluyorsunuz Allah aşkınıza biriniz çıkıp söyleyin..!! Ritim çok afedersiniz ama B..K gibi ( Genel olarak türk sesleri ve davul darbuka kitleri çok çok kötü ötesi...) 15 yıllık G600 den hiç farkı yok neredeyse Türk saundu olarak:S Hee batısına bişey demem ama, o ayrı !!

bir org sadece darbuka çalmakla,zurnasıyla ölçülmez. mp3 çaları var, USB okuyor, 256 MB Rom, ayrıca Türk davulları çok da kötü değil, g-600den farkı yok demişsin, g-600 ile kıyaslanamaz, içinde 4 tane oriental takımı var ve bunun bir tanesi aşağı yukarı g-600 ile benziyor, 3 tane de Türk takımı var. yorum yazarken de "b..k gibi" falan ayıp oluyor ama. beğenmezsen beğenmezsin, her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır.

yahu arkadaş, ben ne yapayım USB yi falan... Önemli olan ses kalitesidir herkes için.. ses kötü olduktan sonra yerim usb yi, mp3 ü.. evet eleştrim belki biraz maksadını aştı haklısın, ama isterse içinde 50000 tane türk kit olsun... önemli olan nedir ? SES KALİTESİ ve TABİİKİ GERÇEKÇİLİĞİDİR.... !!

valla ses kalitesi güzel (Türk sesleri tam olarak olmasa da), ben GW-8 kullanıcısıyım, gayet de memnunum.sen de beğenmezsen almazsın,bu kadar basit...

arkadaslar gw8 hıc kullanmadım bılmıyorum kalıtesını fılan ama g600u pa800e degısmem :)))

sen artık acemilik dönemlerini aşmışsın ritimde sesde çok güzel,benim edit lediğim bağlamaya benziyor ses

sen artık acemilik dönemlerini aşmışsın ritimde sesde çok güzel,benim edit lediğim bağlamaya benziyor ses

Teşekkürler çetin abi sizleri 4 yıldır tanıyorum org alalı 1 yıl oluyor anca bu kadar işte bence sizlerin çok katkısı oldu bende hepinizden allah razı olsun...

Arkadaşım sen yorumunu sanırım yukarıdaki demo üzerinden yazmışsın ama o demoyu yayınlayan arkadaşımın yazısını bir daha okursan o demonun g 600 e ait olduğunu anlarsın ayrıca gw 8 için yazdıklarına gelirsek bu kulak zevkidir ayrıca tamamen maddiyattır.işine gelen alır gelmeyen almaz sen böyle cümleler kullandığın zaman roland gw 8 için çalışan ve birşeyler yapan arkadaşlarada çamur atıyorsun emin olki roland gw 8 kendi pazarında bir numara bir alet ama ben sana bunu burada anlatmam mümkün değil bunu yaşamak lazım bence yaşa gör derim ayrıca hakaret hiç bir zaman birşey kazandırmaz hepimiz burada roland gw 8 kullnana arkadaşlar için birşeyler yapıyoruz belkide bu orgu daha bir çok arkadaşımız bilmiyo ve emin bizler birşeyler yapmak için çabalıyoruz ama oluyo ama olmuyo ama uğraşıyoruz kısacası bir emek veriyoruz senin bence buna biraz saygı duymanı isterim bu arada davul kitleri ve üzerindeki tr kitler çok iyi bence yapılırsa jenaresyonun en iyi ritimleri yapılabilir bundan hiç şüphem yok bu gün 2500liraya sattıkları x markaının emin ol bu kadar sağlam ve iyi drum ve percleri yok lütfen eleştiri yaperken araştırıp ondan sonra yazın saygılarımla....