--g 600 DELİ ÇİFTETELLİ---

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar bu çiftetelli çalan arkadaş kendi görüşümce süper çalmış,ada çiftetelliyi 2 4 ritimle değişik ve çok tatlı çalmış,rolanddan vazgeçememişim,hangi pa serisini alsam g600 ün samplelerini doldurdum :D
çalan arkadaşın ellerine sağlık,çok güzel çalmış,çok sağlam çalmış

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WNZPqvVXjmY]HaRekEtLi ÇifTeTeLLi - YouTube[/ame]

Cevap: --g 600 DELİ ÇİFTETELLİ---

herzaman demişimdir eski konularada baka bilirsiniz g 600 çiftetellisi başkadır ayrı bir tutkudur çiftetelli denince akla g 600 gelir...paylaşım için teşekkürler...

bk 5 or de bu sesi yazabilsem..çok uğraştım...olmuyor..sakaryada ada çiftetellisi çok meşhur..uğrşıyorum..yakın bises buldum.ama orjinali gibisi yok..

korg pa800 aldığımda ilk sample bu klarnet olmuştu,
korg pa80 de yine bu klarnet vardı,
korg pa1x de yine bu klarneti koymuştum,vazgeçilmezimdir bi türlü bıkamadım şu klarnet sesinden,pa800 klarnetleri süper ama bu klarnetin yeri başka,pa800 çok orjinal çıkarıyo bu sesi,
roland bağlama roland klarnet roland sax
bunlar kullanacağım sette demirbaştır :)

ben de sakaryalıyım.bunu 5-6 yıl önce ''Levent KOÇ'' abimiz çaldı..

bende bu demoyu 3 4 sene öncesinde dinlemiştim halada dinliyorum,levent hocanın ellerine sağlık

İşte bu.Bunun bir kısmını bende kullanıyordum. Çok hoş gerçekten. Çiftetelli referans listeme alıyorum, paylaşım için teşekkürler.