(G-600) Bilmem ben

Cevap: (G-600) Bilmem ben

adapazar dan G1000 ci halit hoca ben
aferin sana çok şık olmuş...seslerin uyumlu...G600 e de zate helal ,çok setli ritmler her zaman güzel tınlar.çok setli ritm yapmayı örendiysen bi daa tebrikler..ellerine sağlık. ne güzel

oldukça ii olmuş.elini korkak alıştırma yanlış tuşa basarım diye.pitçh.ile kapatırsın.satır sonlarını kesik kesik yapma,pitç,ile yumuşat.saygılar....

halit hocam ve akor abi yardımlarınız ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere...artık notanın tatlılıgını pitcbenderin solunda aramaya başlıyorum benim için bu çok zor bi görev olcak inşallah elimi alıştırırım pitchbendi ters kullanmak çok zor diye düşünüyorum saygılar :)

güzelde biraz yavaş sanki az hızlandırsaydın ii olurdu bence teşekğrler

Kardeş bu ritm ve sesleri paylsabilirmisin ya diger demolarindaki 2-4 ritmlerle bunlari senden cok ric ediyorum bizim yoreye harika gidecek ilk defa duyuyorum

Kardeş bu ritm ve sesleri paylsabilirmisin ya diger demolarindaki 2-4 ritmlerle bunlari senden cok ric ediyorum bizim yoreye harika gidecek ilk defa duyuyorum

kardeşim ben kastamonuluyum bizim yörede bunları kullanıyor... setleri biraraya toplayamadım güzel bi arşiv yapmayı planlıyorum en kısa zamanda paylaşcam sen hiç merak etme takipte kalmanı isterim saygılar