forum piyanist görsün......

cptdeniz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 600 QT
yahu arkadaş siz boşuna uğraşıyorsunuz ,memlekette ne piyanistler var g600 le 4 tuşla koskoca şarkıyı çalıyor söylüyor ablam.....
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=whNNCEoce1s]Pernur GÜNEN - YouTube[/ame]

Cevap: forum piyanist görsün......

memleketin ne derece geriye gittiğinin,din yobazlarının memleketi ne hale getirdiğinin bir göstergesi.Erkek çalınca haram,bayan çalınca haram değil.Böyle bir saçmalık olabilirmi arkadaşlar.Böyle oluncada bu kadın gibi sahtekar çakma piyanistler tabii piyasaya çıkacak.Kadın resmen md alt yapı kullanıyor,orgda da çalarmış gibi yapıyor.Nice cevher gerçek müzisyenler aç kalsın,bunlar gibi soytarılar,sahtekarlarda paraya para demesin.Yazıklar olsun.

sapla samanı karıştırmazsak iyi olur...

bayan piyanist türkiyede az, insallah daha cok hanimefendi kardeslerimiz bu ise merak sarar ve ilerde bizimde
hosgörü ve yardimlarimizla daha profesyonel sahne alirlar.disket laptop ve md ile giden cok erkek kardesimizde var, begeni olayi halkimiza kalmis bir sey. bazen bize hos gelmiyen baskalarina cokta hos gelebiliyor.saygilar.

walla kim ne derse desin bu iş yanlış... o zaman sahneye org koymayacaksın orgun önünede bayan piyanist diye reklam afişi asmayacaksın alacaksın laptopu açacaksın karaoke parçalar elinde mikrofon solistlik yapacaksın bu resmen doktor olmayanın doktor tabelasıyla milleti muayene etmesine benzer düpe düz sahtekarlık tır

Ya bizde boşyere beyin patlatıyoruz yok set yok met, yok sample sesi lazım bilmemne ayak ritmi lazım.Yok efendim transpoze yapınca koma kayıyor.:D

İnsanlari salak yerine koymak ne kadar basit.
Sadece soyleseydi su yorumlar yapilmazdi.
Dugunlerde calmadigi halde caliyormus gibi yapanlarda cok.milletin psikolojisi bozulmus bana bir kac tanesi elini kaldir goreyim diyenler oldu.sebeb diyorsun cd den caliyorsun diyorlar.senin caldigina bile inanmiyorlar. :)

Yorumlarınız çok ağır olmuş 100tl ye sahne olursa bukadar olur nice ustalar bile sahnede artık canlı çalmıyor çünkü bazı mekan sahipleri hakediyor neden beyaz gömlek gıymedın cevap ben garson değilim insanlar garson bakarmısın dıye seslenıyor muzısyenım. Ozaman 100tl yövmıyenı kestım bı piyanıst daha işi bıraktı dün

Yorumlarınız çok ağır olmuş 100tl ye sahne olursa bukadar olur nice ustalar bile sahnede artık canlı çalmıyor çünkü bazı mekan sahipleri hakediyor neden beyaz gömlek gıymedın cevap ben garson değilim insanlar garson bakarmısın dıye seslenıyor muzısyenım. Ozaman 100tl yövmıyenı kestım bı piyanıst daha işi bıraktı dün

valla bence az bile olmuş yorumlar... bunlar yüzünden piyanist dediğinde değer görmüyor en basiti o zaman insanlar neden o kadar uğraştı dante yi yaptı gerek yoktu o zaman 70 tl ye jwin marka org alırdı herkes koyardı önüne çalıyormuş gibi yap ver alttan midiyi oku üzerine gitsin o zaman altyapı yapmaya ritim yazmaya da gerek yok nette programı var mp3 to karaoke programı istediğin mp3 ü karaokeye çevir.... valla düpedüz sahtekarlık bi tarafa birde işi hakkıyla yapanlarada hakaret olmuş başka da bişey değil böyle tiplere 100 tl yevmiye bile çok

Istanbulda dcoğru düzgün para verm ıyolar cok kötü durumlar