Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Fey-Music Video Tanitim Tüm Partlar bir aradaHer iki sende bir org almak isteyen ve böyle bir aletin imkanlarindan mahrum kalmak istenler buyursun alsin.Audya4 Modülü bile 3000 euroKETRON AUDYA 4 B-STOCKAdamlar seri üretim yapdigi halde 3000-5000 arasi fiyat istiyorlarBenimki özel el yapimi iscilik haric 1500 euro luk mazeme takiline yapsaydim 1500 - 2000 euroyami verseydimEminim bu aletle neler yapila bilinecegini anlayan arkadaslar hic cekinmeden alacaklardir. korg yamaha pesinde kosanlarda kosmaya devan edeceklerdirBirazda zevk meseli herkese saygim var
Cevap: Fey-Music Video Tanitim Tüm Partlar bir arada
Her iki sende bir org almak isteyen ve böyle bir aletin imkanlarindan mahrum kalmak istenler buyursun alsin.
Audya4 Modülü bile 3000 euro
KETRON AUDYA 4 B-STOCK
Adamlar seri üretim yapdigi halde 3000-5000 arasi fiyat istiyorlar
Benimki özel el yapimi iscilik haric 1500 euro luk mazeme takili
ne yapsaydim 1500 - 2000 euroyami verseydim
Eminim bu aletle neler yapila bilinecegini anlayan arkadaslar hic cekinmeden alacaklardir. korg yamaha pesinde kosanlarda kosmaya devan edeceklerdir
Birazda zevk meseli herkese saygim var