Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Fey-Music Video Tanitim Tüm Partlar bir aradahaklısın abi türk estruman seslerini vst atıp mesela keman yada E. bağlama . seslerinin parametrik ayarlarıyla oynayıp ..yada bir den fazla sesi birleştirerek .farklı değişik sesler elde etmek istiyorum .. drum kit leride değişik tarzda ve tonda düzenlemek süper ..olurr .bide ritim konusunda ..mesela piyasada en kullanışlı set hangisi .mesele taylan roman set diyelim bir kaç denemeyle drum kitlerin sıralamasını ve .bu seten uygun sf2 drum kit hazırlana bilir . perkusyon kitlerinide aynı şekil style ritimleri uyarlama yapan kişi hiç uğraşmadan .editleme yapmadan orjinal gibi çalcak ve akor lar basit ..akorlara ve kitlere performans ayarı yapıla bilir ..ve süper bişe çıkarr ortaya..değişik efeklerle ..orjinal gibi olur.benim düşüncem
Cevap: Fey-Music Video Tanitim Tüm Partlar bir arada
haklısın abi türk estruman seslerini vst atıp mesela keman yada E. bağlama . seslerinin parametrik ayarlarıyla oynayıp ..yada bir den fazla sesi birleştirerek .farklı değişik sesler elde etmek istiyorum .. drum kit leride değişik tarzda ve tonda düzenlemek süper ..olurr .bide ritim konusunda ..mesela piyasada en kullanışlı set hangisi .mesele taylan roman set diyelim bir kaç denemeyle drum kitlerin sıralamasını ve .bu seten uygun sf2 drum kit hazırlana bilir . perkusyon kitlerinide aynı şekil style ritimleri uyarlama yapan kişi hiç uğraşmadan .editleme yapmadan orjinal gibi çalcak ve akor lar basit ..akorlara ve kitlere performans ayarı yapıla bilir ..ve süper bişe çıkarr ortaya..değişik efeklerle ..orjinal gibi olur.benim düşüncem