Arkadaşlar aile olarak kalınabilecek 2 günlüğüne güzel bir otel arıyoruz...Yarım pansiyon olabilir..Tavsiye edebileceğiniz yer varmı acaba?
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Arkadaşlar aile olarak kalınabilecek 2 günlüğüne güzel bir otel arıyoruz...Yarım pansiyon olabilir..Tavsiye edebileceğiniz yer varmı acaba?
eğer paraya kıyacağım diyorsan, liberty lykia world var, harika bir otel.
eğer fark etmez,tatil olsun diyorsan o zaman "sultan motel" var, çok güzel bir otel ama denize uzak biraz. fethiye-ölüdeniz bölgesindeki oteller sahildedir, bir de ovacık-hisarönü mahallesinde de oteller var ama onlar denize uzak.
kadirbey1985 arkadaşım. Bende bu yaz tatilimi Fethiyede geçireceğim. Orient Resort Otel de rezervasyon yaptım. Çalış mevkindeymiş otel. Ama internette pek olumlu şeyler yazmamışlar yorumlarda. Sen ne dersin. Bu oteli biliyormusun. Nasıl bir oteldir...Çok tereddütlüyüm..
kadirbey1985 arkadaşım. Bende bu yaz tatilimi Fethiyede geçireceğim. Orient Resort Otel de rezervasyon yaptım. Çalış mevkindeymiş otel. Ama internette pek olumlu şeyler yazmamışlar yorumlarda. Sen ne dersin. Bu oteli biliyormusun. Nasıl bir oteldir...Çok tereddütlüyüm..
Çok teşekkür ederim kadir kardeşim...liberty bizi aşar.inşallah seneye....sultan motelde kararsız kaldım açıkcası....Tekrar teşekkür ederim.....